Κύπρος: Fake ο ομαδικός βιασμός από 12 Iσραηλινούς– Συνελήφθη η 19χρονη

Στις έρευνες συμμετείχε και η Ιντερπόλ

Διεθνείς διαστάσεις πήρε η υπόθεση μίας Βρετανίδας στην Κύπρο, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι βιάστηκε ομαδικά από 12 Ισραηλινούς σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα.

Τελικά αποδείχτηκε πως η 19χρονη όχι μόνο δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, αλλά είχε συνευρευθεί ερωτικά με κάποιους εξ΄αυτών με τη θέλησή της.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η νεαρή Βρετανίδα συνελήφθη σήμερα το πρωί, για το αδίκημα της Δημόσιας Βλάβης.

Στις έρευνες και η Ιντερπόλ

Η υπόθεση του «fake» ομαδικού βιασμού απασχόλησε τα βρετανικά media αλλά και την Ιντερπόλ, ενώ εδώ και μέρες ήταν πρωτοσέλιδο τόσο στον κυπριακό όσο και στον ισραηλινό τύπο.

Η Αστυνομία διαπίστωσε πως η νεαρή Βρετανίδα έλεγε ψέματα, όταν έλαβε τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων. Έτσι την κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση. Τότε ήταν που ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους με τη θέλησή της, αφού προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους.

Παράλληλα παραδέχτηκε ότι εκείνη ήταν πως τους προσκάλεσε, αλλά όταν κατάλαβε ότι την κινηματογραφούσαν ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη με αποτέλεσμα να κάνει την σχετική καταγγελία. Τις επόμενες ώρες οι νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου όπου και θα αφεθούν ελεύθεροι έχοντας περάσει σχεδόν δέκα μέρες υπό κράτηση.

Την Δευτέρα η 19χρονη τουρίστρια αναμένεται να οδηγηθεί Δικαστηρίου. 

Ο δικηγόρος των ανδρών που είχαν κρατηθεί για την υπόθεση, σε δηλώσεις του σε Ισραηλινά Μέσα ανέφερε: «όπως σας είχα πει δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν για διακοπές στην Αγία Νάπα έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Σήμερα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους και στις οικογένειές τους. Η κυπριακή Αστυνομία έφερε εις πέρας την έρευνα της υπόθεσης, με πολύ επαγγελματισμό».  

ο άκουσμα της είδησης έγινε δεκτό με πανηγυρισμούς, όπως αναφέρει το sigmalive. Ήδη στο χώρο έφθασαν από νωρίς εκπρόσωποι των Ισραηλινών Μέσων αλλά και συγγενικά πρόσωπα των νεαρών που διέμεναν στο νησί μας από την πρώτη μέρα που τέθηκαν υπό κράτηση οι νεαροί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top