Είδαν τον γιο τους να πυροβολείται μέσω app ενώ έκαναν διακοπές στην Ελλάδα

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία οικογένεια ομογενών

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία οικογένεια ομογενών από την Αδελαϊδα. Την ώρα που βρίσκονταν στην Ελλάδα για διακοπές, παρακολούθησαν ζωντανά από το κινητό τους το παιδί τους να πυροβολείται από άγνωστο μέσα στο σπίτι τους.

Πρόκειται για ένα αγόρι μόλις 16 ετών, το οποίο ήταν στο σπίτι με τον 21χρονο αδερφό του και εκείνη την ώρα μιλούσε με τους γονείς του στο κινητό με βιντεοκλήση. 

Κάποια στιγμή οι γονείς του είδαν κάποιον να πυροβολεί δύο φορές το παιδί τους στο στήθος και στο στομάχι και εκείνο να πέφτει αιμόφυρτο στο έδαφος. 

Ευτυχώς τα σωστικά συνεργεία έφτασαν εγκαίρως στο σπίτι της οικογένειας, μεταφέροντας τον 16χρονο εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο δράστης της επίθεσης διαφεύγει ακόμα. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος ήταν ο άνθρωπος που πυροβόλησε το 16χρονο παιδί.

Συμμαθητής του θύματος δήλωσε στο Νέο Κόσμο πως ο Άλεξ είναι ένα ιδιαίτερα ευγενικό και ήσυχο παιδί, ενώ ο θείος του δήλωσε πως η οικογένεια δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί αφού ο ανιψιός του δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Οι αστυνομικές αρχές με την σειρά τους επιβεβαίωσαν πως λίγες ώρες πριν την επίθεση είχε προηγηθεί διαπληκτισμός έξω από το σπίτι και πως δεν πρόκειται για ένα τυχαίο συμβάν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top