Έφτιαξαν άγαλμα προς τιμήν της Μελάνια αλλά μοιάζει με τη «Στρουμφίτα»

Το τοποθέτησαν στη Σεβνίτσα, γενέτειρα της «Πρώτης Κυρίας»

Viral έχει γίνει το άγαλμα προς τιμήν της Μελάνια Τραμπ, το οποίο τις τελευταίες ώρες φιγουράρει στα περίχωρα της γενέτειράς της στη Σλοβενία.

Το ξύλινο άγαλμα της «Πρώτης Κυρίας» έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης και… σχολίων, όχι λόγω της ομοιότητάς του μαζί της, αλλά εξαιτίας της κακής του αισθητικής. 

Όπως θα δείτε και στο video, το άγαλμα «φέρνει» περισσότερο στη «Στρουμφίτα» παρά στη Μελάνια Τραμπ. Μάλιστα κάποιοι κάτοικο της πόλης δε δίστασαν να το χαρακτηρίσουν ακόμα και «ντροπή».

Ο αμερικανός καλλιτέχνης Μπραντ Ντάουνι προσέλαβε έναν ντόπιο καλλιτέχνη, τον Αλες Ζουπέβκ--ο οποίος ειδικεύεται στην γλυπτική με...αλυσοπρίονο-- και του ζήτησε να φτιάξει το ξύλινο άγαλμα χρησιμοποιώντας τον κορμό ενός δέντρου.

Το άγαλμα που τοποθετήθηκε στην πόλη Σέβνιτσα, φοράρει ένα θαλασσί ταγέρ Ralph Lauren, αυτό που φορούσε στην ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της το 2017, και χαιρετάει τα πλήθη.

Η πόλη Σεβνίτσα έχει γίνει πόλος έλξης τουριστών από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη, το 2016, και η Μελάνια έγινε η Πρώτη Κυρία.

Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το μέρος για να πάρουν μια γεύση από τα πρώτα χρόνια της Μελάνια Τραμπ, με τους κατοίκους να εκμεταλλεύονται το γεγονός δημιουργώντας μια σειρά προϊόντων με το όνομά της, όπως παντόφλες, τούρτες και burgers που θυμίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top