Έκλεισε άρον άρον επικίνδυνη τσουλήθρα μία μέρα μετά τη λειτουργία της

Χαμός από τα πλημμελή μέτρα ασφαλείας

η επικίνδυνη τσουλήθρα

Στην αρχή φαινόταν διασκεδαστικό, μετά όμως έγινε άκρως επικίνδυνο. Ο λόγος για μια πελώρια τσουλήθρα που στήθηκε στην πόλη Εστεπόνα της Ισπανία, με σκοπό να ενώσει δύο δρόμου σε διαφορετικά υψομετρικά επίπεδα, η οποία όμως έκλεισε μέσα σε μια μέρα μετά από καταγγελίες για πλημμελή μέτρα ασφαλείας. 

 

 

Όπως αναφέρει ο Guardian, η τσουλήθρα έχει μήκος 38 μέτρα και είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Η κλίση της είναι πολύ απότομη, 32 – 34 μοίρες με αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της την περασμένη Πέμπτη, να σημειωθούν αρκετοί τραυματισμοί.

Την Παρασκευή, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης με ανακοίνωσή του, υποστήριξε ότι είχε ζητήσει από την εταιρεία που δημιούργησε την τσουλήθρα, να πραγματοποιήσει λεπτομερή έλεγχο για την ασφάλειά της. 

Ανέφερε επίσης, ότι οι άνθρωποι που την χρησιμοποίησαν θα έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους δόθηκαν, ανάμεσά τους να κάθονται και όχι να ξαπλώνουν στην τσουλήθρα. 

Βίντεο μάλιστα που δείχνει ανθρώπους να εκτοξεύονται αρκετά μέτρα μετά από τη χρήση της τσουλήθρας του τρόμου έγινε viral, ενώ τα αρνητικά σχόλια έπεσαν «βροχή».

«Η τσουλήθρα της Εστεπόνα είναι τελείως σκ@τ@. Τη χρησιμοποίησα και χτύπησα άσχημα. Πετάχτηκα δύο μέτρα μακριά και η αστυνομία απλά γέλαγε. Δε σας δείχνω τα οπίσθιά μου, που είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση», έγραψε μια γυναίκα στο Twitter. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top