Θρήνος στην κηδεία των τριών παιδιών του μεγιστάνα της «Asos»

Σκοτώθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση στη Σρι Λάνκα

Σε κλίμα οδύνης έγιναν οι κηδείες των τριών παιδιών του μεγιστάνα της «Asos».

Ο Δανός δισεκατομμυριούχος, Anders Holch Povlsen, έχασε τον γιο και της δύο του κόρες κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στη Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών.

Προσπαθώντας να παρηγορήσει τη γυναίκα και την κόρη του – το μόνο από τα τέσσερα παιδιά του που επέζησε- οδήγησε τα άλλα τρία στην τελευταία τους κατοικία, ενώ πολύχρωμα μπαλόνια υψώθηκαν στον ουρανό.

Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή στη Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα: Αυτοί είναι οι έξι καμικάζι αυτοκτονίας

Το «παρών» στις κηδείες έδωσαν μέλη της της βασιλικής οικογένειας της Δανίας αλλά και ο Πρωθυπουργός της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια είχε επισκεφτεί τη Σρι Λάνκα για τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών. Ωστόσο, κανείς δε φανταζόταν τι θα επακολουθούσε

«Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας. Δεν έχουμε άλλα σχόλια να κάνουμε» είχε ανακοινώσει τότε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, επιβεβαιώνοντας το τραγικό γεγονός.

Σρι Λάνκα: Η στιγμή που ο τζιχαντιστής ανατινάζεται μαζί με τα εκρηκτικά

Ποιος είναι ο Anders Holch Povlsen 

Πρόκειται για τον μοναδικό μέτοχο της γιγάντιας βιομηχανίας ρούχων «Asos», ενώ είναι και ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης σύμφωνα με τους «Times».

Διαθέτει ένα μεγάλο «χαρτοφυλάκιο» με εκτάσεις γης στη Σκωτία. Του ανήκει και το κάστρο «Aldourie». Ο ίδιος περιγράφει την τοποθεσία ως ένα ευρείας κλίμακας project, στόχος του οποίου είναι η αποκατάσταση του φυσικού τοπίου στα Highlands της Σκωτίας, προκειμένου να μπει ένα τέλος στη «ζημιά που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top