Κύπρος: Φόβοι και γι' άλλα πτώματα στο φρεάτιο - Serial killer o «Ορέστης»;

Αναζητούν τη σορό της 6χρονης κόρης της πρώτης νεκρής γυναίκας

εξωτερική φωτογραφία: philenews.com

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Κύπρος αλλά και όλος ο κόσμος τις ραγδαίες εξελίξεις με τoν  εντοπισμό πτώματος άλλης γυναίκας από την 6χρονη που αναζητούσαν οι αρχές στην Κύπρο.  Ο άνδρας που ομολόγησε πως τις δολοφόνησε, υπέδειξε το σημείο στο οποίο έθαψε την 6χρονη και οι Αρχές βρήκαν πτώμα ακόμα μίας γυναίκας.

Κύπρος: Έψαχναν τη σορό της 6χρονης και βρήκαν πτώμα άλλης γυναίκας!

Συγκεκριμένα στο μεταλλείο που βρέθηκε το πρώτο πτώμα βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου δύτες της ΕΜΑΚ καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς εκεί εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα σε φρεάτιο.

Η 6χρονη κόρη της πρώτης νεκρής γυναίκας, της 36χρονης Μαρί Ρόζε από τις Φιλιππίνες εξακολουθεί να αναζητείται. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της επικεντρώνονται σε φράγμα της περιοχής, όμως ακόμα δεν έχουν βρεθεί ίχνη της.

Άνδρες της Πυροσβεστικής στο σημείο όπου γίνονται οι έρευνες για τα πτώματα (πηγή φώτο philenews)

Κατά συρροή δολοφόνος;

Οι φόβοι για εντοπισμό και άλλων πτωμάτων και για υπόθεση ενός serial killer όλο και αυξάνονται. Φαίνεται πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας στην περιοχή του Ξυλιάτου, ενώ τα Μέσα Ενημέρωσης της Κύπρου και η κοινή γνώμη είναι ανάστατοι και πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε δράση ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Συνελήφθη ο «Ορέστης»

Ο 35χρονος, που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί. Έκανε γνωριμίες με αλλοδαπές χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Ορέστης». Ελέγχονται εξονυχιστικά όλες οι δραστηριότητες του.

Παράλληλα για την ίδια υπόθεση αφέθηκε ελευθερος ένας 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση από το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 35χρονο, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία φαίνεται να είχε πέσει θύμα πλεκτάνης του 35χρονου.

Οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή, αφού με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες.

πηγή: philenews, kathimerini.com.cy
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top