Ν. Ζηλανδία: Η πρωθυπουργός πλήρωσε τα ψώνια σε μαμά δίχως πορτοφόλι

Αποκαλύφθηκε στο twitter – Το παραδέχθηκε και η ίδια στην τηλεόραση

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν

Είναι από τις πιο δημοφιλείς ηγέτες παγκοσμίως και τέτοια περιστατικά δικαιολογούν απόλυτα το γιατί.

Ο λόγος για την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, η οποία όχι μόνο πηγαίνει μόνη της στο σούπερ μάρκετ για ψώνια, αλλά πρόσφατα πλήρωσε τα ψώνια σε γυναίκα που είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε από χρήστη του twitter, η οποία σχολιάζοντας άρθρο των New York Times την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας έγραψε από κάτω: «Εξαιρετικό άρθρο. Επίσης, λες και δεν την αγαπούσαμε ήδη αρκετά, η Τζασίντα Άρντερν, πλήρωσε τα ψώνια σε φίλη μου στο σούπερ μάρκετ τις προάλλες, γιατί είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της και βρισκόταν στην ουρά μαζί με τα δύο παιδιά της».

Κάτω από το σχόλιο της Helen Burness πολλοί έσπευσαν να αποθεώσουν την Τζασίντα Άρντερν, γράφοντας πως δεν περίμεναν τίποτα λιγότερο από μία γυναίκα σαν αυτή.

Ωστόσο, υπήρξαν και σχόλια χρηστών του twitter, που θεώρησαν κάπως «περίεργη» την αναφορά της Helen Burness, κατηγορώντας την ότι ανήκει στα κρυφά σε ομάδα που διαχειρίζεται την εικόνα της νεοζηλανδής πρωθυπουργού.

Πάντως, η Άρντερν σε τηλεοπτική της εμφάνιση την Πέμπτη, επιβεβαίωσε το περιστατικό. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε, είπε «επειδή ήταν μαμά (σ.σ.: η άλλη γυναίκα)».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top