Ανακάλυψε στα νυφικά παπούτσια της κρυφό μήνυμα από τη νεκρή μητέρα της

«Ήθελα να έχεις ένα δώρο από μένα τη μέρα του γάμου σου»

νυφη μητερα μηνυμα παπουτσια

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκινητική ιστορία της 38χρονης Emma, η οποία έχασε τη μητέρα της από καρκίνο των πνευμόνων, μόλις λίγους μήνες πριν τον γάμο της.

Ωστόσο, η μαμά της φρόντισε να είναι «μαζί» της εκείνη την ημέρα με έναν πολύ ιδιαίτερο και τρυφερό τρόπο.

Δίχως η 38χρονη να το γνωρίζει, έστειλε e-mail στο κατάστημα, όπου η κόρη της είχε παραγγείλει τα custom made νυφικά παπούτσια και ζήτησε να χαράξουν στο πίσω μέρος τους ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

 

 

Η Emma ήλπιζε πως η μητέρα της θα τα κατάφερνε μέχρι τον γάμο, αλλά δεν πρόλαβε και άφησε την τελευταία της πνοή το 2017.

Την περασμένη εβδομάδα πήγε να παραλάβει τα νυφικά της παπούτσια από το κατάστημα για τον γάμο της που είναι προγραμματισμένος τον Αύγουστο.

Όταν είδε το πίσω μέρος τους έπαθε σοκ, καθώς ένα χαραγμένο μήνυμα-έκπληξη έγραφε:

Ήθελα να έχεις ένα δώρο από μένα την ημέρα του γάμου σου. Τα γαμήλια παπούτσια σου είναι το δώρο μου προς εσένα. Ελπίζω να ζήσεις μία μαγική ημέρα. Με πολλή πολλή αγάπη και πολλές μεγάλες αγκαλιές, η Μαμά σου. Χχχ.

«Δεν είχα ιδέα για τα παπούτσια. Ο αρραβωνιαστικός μου το γνώριζε, αλλά εγώ έπαθα σοκ. Έβγαλα έξω το ένα παπούτσι και είδα μέρος του μηνύματος. Δεν φανταζόμουν ποιος θα μπορούσε να είναι. Όταν συνειδητοποίησα πως ήταν από τη μητέρα μου κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να ανασάνω και να μιλήσω από τα κλάματα» δήλωσε η 38χρονη γυναίκα, προσθέτοντας πως η μητέρα της πριν πεθάνει φρόντισε να αποχαιρετίσει με γράμματα όλη την οικογένεια. Δεν πρόλαβε όμως να το κάνει για την Emma. «Δεν έλαβα γράμμα, δεν της είχε απομείνει χρόνος. Επομένως το γράμμα στα παπούτσια είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Η Emma δημοσίευσε την ιστορία της στο Facebook και αμέσως έγινε viral.

Η φωτογραφία που «ανέβασε» η 38χρονη στο Facebook

Η Amanda Weilse, που έχει το κατάστημα Lace and Love με τα custom made νυφικά παπούτσια, αποκάλυψε πως η μητέρα της Emma επικοινώνησε μαζί της μερικές εβδομάδες αφότου η 38χρονη έκανε την αρχική της παραγγελία

Της έστειλε email, της είπε ότι δε θα προλάβαινε τον γάμο της κόρης της και ότι ήθελε να πληρώσει εκείνη τα παπούτσια. «Είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο ζευγάρι παπουτσιών που έχω φτιάξει. Ελπίζω την ημέρα εκείνη να της δώσει λίγη ανακούφιση. Θα είναι σαν να τη συνοδεύει η μητέρα της στον γάμο».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top