Πέντε τραυματίες σε πτήση «τρόμου» - Βίντεο μέσα από το αεροσκάφος

Θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο από τις αναταράξεις

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά εξαιτίας των αναταράξεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης της Delta Air Lines με προορισμό την Καλιφόρνια. 

Ο πιλότος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο Ρίνο της Νεβάδα, ενώ σε βίντεο που διέρρευσε στα social media και εξασφάλισε το Reuters από το εσωτερικό του αεροσκάφους, είναι σαν να έχει πέσει βόμβα. 

Το καροτσάκι τροφοδοσίας των αεροσυνοδών έχει αναποδογυρίσει, όλα τα πράγματα έχουν χυθεί στον διάδρομο, ενώ οι επιβάτες, αρκετοί από τους οποίους έχουν τραυματιστεί, δεν μπορούν να κουνηθούν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος της Delta επηρεάστηκε από το φαινόμενο του «Εξπρές του ανανά» κατά το οποίο θερμές αέριες μάζες σε συνδυασμό με την υγρασία δημιουργούν στροβίλους. 

Το βαρομετρικό αυτό την Πέμπτη κατευθυνόταν προς την Καλιφόρνια και σήμερα κινείται προς τη Χαβάη και θα επηρεάσει τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ. 

Μάλιστα έχουν αναφερθεί αρκετές ζημιές, καθώς οι ισχυροί άνεμοι αναποδογύρισαν αυτοκίνητα, αμπελώνες πλημμύρισαν και εκατοντάδες Καλιφορνέζοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, καθώς υπήρχε κίνδυνος κατολισθήσεων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top