Δέθηκαν με ταινία πρόσωπο με πρόσωπο, έπεσαν στο ποτάμι και πνίγηκαν

Η αιτία θανάτου των δύο αδερφών που είχαν βρεθεί νεκρές στο Μανχάταν

Σε αυτοκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος των δύο αδερφών που βρέθηκαν δεμένες και πνιγμένες στον ποταμό Χάντσον τον περασμένο Οκτώβριο.

Αυτό ήταν το πόρισμα του ιατροδικαστικού ινστιτούτου της Νέας Υόρκης, που έβαλε τέλος στη σεναριολογία για τα αίτια του θανάτου τους.

Το εύρημα ήταν σοκαριστικό. Οι δύο αδελφές, η 16χρονη Τάλα και η 23χρονη Ροτάνα Φαρέα, είχαν δεθεί με κολλητική ταινία πρόσωπο με πρόσωπο. Έτσι τις ανέσυραν στις 24 Οκτωβρίου μέσα από το ποτάμι στο ύψος της συνοικίας Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν.

Λύθηκε το μυστήριο με τις αδερφές που βρέθηκαν νεκρές και δεμένες σε ποταμό

Η αρχική φήμη που είχε κυκλοφορήσει, ήταν πως η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας είχε απειλήσει τις νεαρές, αλλά και την οικογένειά τους, πως θα τις επαναπατρίσει διότι είχαν ζητήσει άσυλο στις ΗΠΑ, προοπτική που τους προκάλεσε τρόμο. 

Μέσω Twitter πάντως η εκπρόσωπος της πρεσβείας του σουνιτικού βασιλείου στην Ουάσινγκτον απέρριψε τη θεωρία αυτή, χαρακτηρίζοντάς τη «απόλυτα ψευδή». 

Αξιωματικός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι οι δύο νέες είχαν πράγματι ζητήσει άσυλο, χωρίς να δώσει καμία άλλη διευκρίνιση.

Οι δύο αδελφές το είχαν ήδη σκάσει επανειλημμένα από το σπίτι της οικογένειάς τους στη Βιρτζίνια, όπου είχαν πάψει πλέον να ζουν από τα τέλη του 2017. Είχαν καταφύγει σε μια εστία μέχρι τα τέλη Αυγούστου, πριν πάνε στη Νέα Υόρκη.

Εκεί διέμεναν σε ξενοδοχεία και είχαν κάνει διάφορες αγορές, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ώσπου έφθασαν στο πιστωτικό της όριο, ανέφερε η αστυνομία της αμερικανικής μεγαλούπολης.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top