Λύθηκε το μυστήριο με τις αδερφές που βρέθηκαν νεκρές και δεμένες σε ποταμό

Η τραγική αλήθεια πίσω από τον θάνατο των δύο γυναικών

Τραγική είναι η αλήθεια πίσω από τον θάνατο δύο νεαρών αδελφών, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές στον ποταμό Χάντσον, στη Νέα Υόρκη.

Οι σοροί των δύο νεαρών γυναικών από τη Σαουδική Αραβία, είχαν εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα στον ποταμό Χάντσον.

Ήταν δεμένες μεταξύ τους με κολλητική ταινία στο στήθος και τους αστραγάλου. Αν και αρχικά ο θάνατός τους καλυπτόταν από μυστήριο, τελικά η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα οι δύο αδερφές αυτοκτόνησαν.

Η Τάλα Φάρεα, 16 ετών και η Ροτάνα Φάρεα, 23 ετών, που ζούσαν στη Βιρτζίνια, βούτηξαν στον ποταμό προτιμώντας να βάλουν τέλος στη ζωή τους παρά να επιστρέψουν στη Σαουδική Αραβία, υποστήριξε ο Ντέρμοτ Σία, ο επικεφαλής των ερευνών. 

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια αξιόπιστη ένδειξη ότι διαπράχθηκε έγκλημα, όμως το ερευνούμε», πρόσθεσε.

Μάρτυρες από τη Βιρτζίνια είπαν στους αστυνομικούς ότι οι δύο νεαρές γυναίκες «θα προτιμούσαν να κάνουν κακό στον εαυτό τους, να αυτοκτονήσουν, παρά να γυρίσουν στη Σαουδική Αραβία».

Νέα Υόρκη: Αδερφές βρέθηκαν νεκρές σε ποτάμι – Ήταν δεμένες με ταινία

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Οι αδελφές βρέθηκαν νεκρές στις 24 Οκτωβρίου από έναν περαστικό.

Οι αστυνομικοί βασίστηκαν σε καταθέσεις μαρτύρων, στις εικόνες από κάμερες ασφαλείας και στα στοιχεία που προέκυψαν από την πιστωτική κάρτα της μεγαλύτερης αδελφής για αγορές φαγητού και ενοικίαση δωματίου σε ξενοδοχείο για να καθορίσουν ότι μάλλον δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένειά τους τις είχε δει για τελευταία φορά στη Βιρτζίνια στις 30 Νοεμβρίου 2017. Μετά, έζησαν για κάποιο διάστημα σε ένα καταφύγιιο για θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Τον Σεπτέμβριο έφτασαν στη Νέα Υόρκη και έμειναν σε διάφορα «πολυτελή ξενοδοχεία», είπε ο Σία.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι στις 24 Οκτωβρίου είδε δύο γυναίκες να γονατίζουν κοντά στον ποταμό Χάντσον και να προσεύχονται μεγαλόφωνα για περίπου 15 λεπτά.

Οι αδελφές ζούσαν στις ΗΠΑ εδώ και δύο-τρία χρόνια και πιστεύεται ότι είχαν κακοποιηθεί. Δεν έχει διευκρινιστεί αν είχαν ζητήσει άσυλο στη χώρα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top