Εκατομμυριούχος σκότωσε τη σύντροφό του ενώ έκαναν σαδομαζοχιστικό σεξ

Την παράτησε σε μια λίμνη αίματος - Ήθελε να της δώσει ένα μάθημα

Εκατομμυριουχος σεξ

Για την άγρια δολοφονία της συντρόφου του, κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σεξ, κατηγορείται ένας πολυεκατομμυριούχος στη Βρετανία.

Η δίκη του 40χρονου John Broadhurst, ξεκίνησε στις 15 Νοέμβρη και τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, προκάλεσαν αίσθηση.

Ο επιχειρηματίας, κατηγορείται ότι τον Δεκέμβριο του 2016, δολοφόνησε την 26χρονη Natalie Connolly στο σπίτι τους στο Kniver.

Η 26χρονη είχε βρεθεί γυμνή μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην σκάλα του σπιτιού.

Ο 40χρονος, αρνείται κάθε κατηγορία.

ΤΟ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ

Οι ένορκοι στο δικαστήριο, ενημερώθηκαν ότι το ζευγάρι στις 17 Δεκεμβρίου του 2016, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών κατά τη διάρκεια εξόδου τους.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους, συνέχισαν να πίνουν. Η αιματολογική ανάλυση στην 26χρονη, έδειξε ότι τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα της, ήταν πέντε φορές πάνω από το όριο, ενώ βρέθηκαν ίχνη κοκαϊνης και αμφεταμινών.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, ισχυρίστηκε πως η σύντροφός του ήθελε «άγριο σεξ». Όταν την άφησε για λίγο μόνη της κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου του 2016, επέστρεψε και τη βρήκε ζαλισμένη στο κάτω μέρος της σκάλας.

Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε πως η Natalie Connolly είχε πάνω από 40 τραύματα. Ο θάνατός της, αποδόθηκε σε δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ σε συνδυασμό με χτυπήματα από αμβλύ αντικείμενο.

«Την παράτησε στα σκαλιά σε φρικτή κατάσταση», ανέφεραν οι κατήγοροι στη δίκη.

Ο δικηγόρος του 40χρονου, υποστήριξε πως ο επιχειρηματίας της επιτέθηκε, προκειμένου να «της δώσει ένα μάθημα» επειδή πληροφορήθηκε ότι μιλούσε με δύο πρώην φίλους της και έναν νέο άνδρα.

Ο επιχειρηματίας, κατηγορείται ότι της έριξε στο πρόσωπο χλωρίνη επειδή «δεν ήθελε να δείχνει χάλια», ωστόσο οι κατήγοροι τόνισαν πως το έκανε «για να καλύψει τα ίχνη του».

Η δίκη συνεχίζεται και αναμένεται να διαρκέσει πέντε εβδομάδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top