Η Μελάνια "πάτησε" πόδι - Απέλυσε σύμβουλο του Τραμπ

Η διαμάχη των δύο κυριών και οι εντάσεις στον Λευκό Οίκο

Μελανια απολυση

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στον Λευκό Οίκο μεταξύ της Μελάνια Τραμπ και της Μίρα Ρίκαρντελ, συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ σε θέματα εθνικής ααφάλειας.

Σύμφωνα με πηγές του Reuters, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ζήτησε από τον Τραμπ να απολύσει την αναπληρώτρια σύμβουλό του λόγω της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Η Μελάνια, φέρεται να παραπονέθηκε στον Πρόεδρο ότι είναι δυσαρεστημένη με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει η Μίρα Ρίκαρντελ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Πρώτη Κυρία ζήτησε ρητά από τον πρόεδρο να διώξει την Ρίκαρντελ. 

Η διαμάχη μεταξύ της Μελάνια και της συμβούλου εντάθηκε με αφορμή την περιοδεία της Μελάνιας στην Αφρική τον Οκτώβριο. 

Μία από τις πηγές αναφέρει ότι οι δοσοληψίες τους για το ταξίδι «δεν πήγαν καλά». Μια άλλη πηγή είπε ότι η Μελάνια Τραμπ αισθάνεται πως η Ρίκαρντελ επιχείρησε να την εξαπατήσει αναφορικά με τους κυβερνητικούς πόρους που θα διατίθεντο για τη στήριξη της περιοδείας της στην Αφρική.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος τύπου της Μελάνιας Τραμπ δήλωσε ότι η Μίρα Ρίκαρντελ «δεν αξίζει πλέον την τιμή να υπηρετεί σε αυτόν τον Λευκό Οίκο».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΡΙΚΑΡΝΤΕΛ

Πρόκειται για πρώην στέλεχος της Boeing που εργάστηκε στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για τις προεδρικές και επιλέχθηκε από τον σύμβουλο για θέματα εθνικής ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον για τη θέση της αναπληρώτριας νωρίτερα φέτος.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top