Στροφή 180 μοιρών από Τραμπ για Τουρκία: Ήμασταν πολύ σκληροί απέναντί της

«Μαλάκωσε» μετά την απελευθέρωση του πάστορα Μπράνσον

Ο Τραμπ και ο Μπράνσον

«Θέλω να σε συγχαρώ διότι στάθηκες αιτία να κινητοποιηθεί αυτή η χώρα. Γνωρίζω τί πέρασες. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση ούτε για την Τουρκία» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στον πάστορα Μπράνσον, τον οποίο υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο, μετά την απελευθέρωσή του από την Τουρκία.

Ο Τραμπ ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έκανε δυνατή την επιστροφή του Μπράνσον στην πατρίδα του.

Ο Άντριου Μπράνσον ευχαρίστησε τον Αμερικανό Πρόεδρο και τις αμερικανικές αρχές για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, ενώ γονάτισε δίπλα στον Τραμπ και είπε μια προσευχή για εκείνον. 

Ο Τραμπ έδειξε εμμέσως αλλά πολύ σαφώς ότι η στάση των ΗΠΑ απέναντι στην Τουρκία, που δέχθηκε μεγάλες πιέσεις στην οικονομία της, θα αλλάξει άρδην.

«Ήμασταν πολύ σκληροί με την Τουρκία και θα το εξετάσουμε. Νιώθουμε πολύ διαφορετικά απέναντι στην Τουρκία σήμερα σε σύγκριση με χθες. Νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να έρθουμε πιο κοντά με την Τουρκία κι ενδεχομένως ακόμη και να έχουμε μια πολύ καλή σχέση» τόνισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top