Σάλος με φωτογραφία κοριτσιών που χαιρετούν ναζιστικά στο Άουσβιτς

Το φάντασμα του νεοναζισμού απειλεί την Ευρώπη

Η αδυναμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αντιμετωπίσει με πυγμή το μεταναστευτικό, φαίνεται πως δίνει ολοένα και περισσότερη δύναμη στα ακροδεξιά κόμματα και τις παραστρατιωτικές οργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου. Βόμβα στα θεμέλια της Ευρώπης απειλεί να βάλει ο νεοφασισμός . 

«Το μεταναστευτικό είναι εκτός ελέγχου. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ξανά το ευρωπαϊκό συναίσθημα το οποίο προδόθηκε από εκείνους που τη διοικούν» σημειώνει ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι. 

Ο Σαλβίνι , ο ηγέτης της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά έχει απασφαλίσει.  Το Time τον χαρακτηρίζει τον «τσάρο της μετανάστευσης της Ιταλίας». 

Δεν είναι ο μόνος. Ανησυχία προκαλούν και οι υπόγειες διαδρομές μεταξύ του ακροδεξιού  Βίκτορ Όρμπαν και της ΧΑ. Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τιμωρεί τον Ούγγρο πρωθυπουργό για τις απάνθρωπες και ρατσιστικές θέσεις του στερώντας στη χώρα του το δικαίωμα ψήφου στα Συμβούλια Κορυφής.

«Δεν καταδικάζετε μία κυβέρνηση αλλά μία χώρα και ένα έθνος» είπε ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας. 

Ευχαριστήρια επιστολή Όρμπαν στη Χρυσή Αυγή

Το ελληνικό ακροδεξιό κόμμα στηρίζει το μανιφέστο του για μία μη φιλελεύθερη Ευρώπη και εκείνος τους ευχαριστεί με μία επιστολή.

«Ο ουγγρικός λαός εγκρίνει και υποστηρίζει τις αλλαγές που επιχειρεί να εφαρμόσει η ουγγρική κυβέρνηση» λέει ο Λάμπρος Φουντούλης, ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Στα βίντεο των παραστρατιωτικών Τζόμπικ του Βίκτορ 'Όρμπαν βλέπετε  ανατριχιαστικές  ομοιότητες με τη δράση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ. 

Ξυρίζουν τα κεφάλια τους. Χτυπούν τις θέσεις τους σε τατουάζ.  Φορούν φουλ φέις , οπλοφορούν και επιδίδονται σε επιθέσεις μίσους κατά προσφύγων και μεταναστών . 

Σάλος με φωτογραφία 3 νεαρών κοριτσιών να χαιρετούν ναζιστικά στο Άουσβιτς

Οι ακραίες εκδηλώσεις γίνονται μόδα στα social media. Τρεις ανιστόρητες όπως αποδεικνύεται  μαθήτριες χαιρετούν ναζιστικά στο Άουσβιτς  , το στρατόπεδο της φρίκης. Η ραπ μουσική αποδεικνύεται η μήτρα των νεοναζί . 

Οι ακροδεξιές οργανώσεις πραγματοποίησαν αρκετές συνεντεύξεις τύπου  συγκεντρώσεις -τοπικές δράσεις και συναυλίες. Το φάντασμα του νεοναζισμού απειλεί την Ευρώπη .

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top