Έξαλλοι πανηγυρισμοί από Μακρόν για τη νίκη της Γαλλίας στο Μουντιάλ

Όλοι έγιναν μούσκεμα έκτος από τον… Πούτιν

Καθόλου δε συγκρατήθηκε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Πολέμου και πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ της Εθνικής Γαλλίας από τις θέσεις των επισήμων.

Πανηγυρισμοί Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Μπριζίτ και την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς και έζησε την κάθε του στιγμή με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού. 

Χάρηκε σαν μικρό παιδί ο Μακρόν τη νίκη της Γαλλίας

Μάλιστα με την λήξη της αναμέτρησης λίγο έλειψε να σκαρφαλώσει στα θεωρεία των επισήμων, έξαλλος από τη χαρά της νίκης. 

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τον Γάλλο πρόεδρο

Λίγη ώρα αργότερα, μέσω Twitter, έστειλε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους παίκτες της Εθνικής Γαλλίας που κατέκτησαν για δεύτερη φορά το πολύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του ο Μακρόν

Τα φλας των φωτογράφων κέρδισαν και τα ενσταντανέ που είχε με την πρόεδρο της Κροατίας κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι όλοι έγιναν μούσκεμα από το ξαφνικό μπουρίνι κατά την απονομή εκτός από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Ενσταντανέ Μακρόν με την πρόεδρο της Κροατίας

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες με τους φύλακες του Ρώσου προέδρου να τρέχουν για να βρουν μια ομπρέλα για να τον προστατέψουν από τη βροχή, αφήνοντας τους υπόλοιπους, ανάμεσά τους τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν και την πρόεδρο της Κροατίας να γίνουν μούσκεμα. 

Μόνο ο Πούτιν έμεινε στεγνός

Πάντως τόσο ο Μακρόν, όσο και η Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς δεν πτοήθηκαν καθόλου από το μπουρίνι και χαμογελαστοί χαιρέτησαν όλους τους παίκτες και τους προπονητές που συμμετείχαν στον μεγάλο τελικό. 

Μούσκεμα οι πρόεδροι της Γαλλίας και της Κροατίας

Υπό βροχή ο Μακρόν έδωσε τα συγχαρητήριά τους στους παίκτες της Γαλλίας

Ο Μακρόν χαιρετά τα πλήθη
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top