Tώρα οι Αλβανοί διεκδικούν και την Πελοπόννησο

Νέο ντοκιμαντέρ που αγγίζει τα όρια της γραφικότητας

Τα όρια της γραφικότητας αγγίζει πλέον η αλβανική προπαγάνδα. Ένα νεο ντοκιμαντέρ μιλά για την ... Αλβανική Πελοπόννησο, τα χαμένα χωριά  υποστηρίζοντας πως οι πρώτοι που κατοίκησαν στην Αττική ήταν Αλβανοί.

Αυτή τη φορά δεν κρύβεται  η Πάργα, η Φλώρινα και η Θεσσαλονίκη. Τώρα ο αλβανικός αετός φαίνεται πως ζήλεψε τις ομορφιές  της Πελοποννήσου και είπε να επεκταθεί μέχρι τη Μάνη και τα Κύθηρα.

«Τα δεδομένα είναι τέτοια που δείχνουν το μεγάλο αριθμό των Αλβανών. Αρκεί να αναλύσουμε την Πελοπόννησο. Απο τα 1918 χωριά , 1515 έχουν κατοικηθεί από τους Αλβανούς. Οπως επίσης η Κόρινθος , η Αττική , η Βοιωτία, η Θεσσαλονίκη και άλλα....». Αυτά αναφέρουν οι γείτονές μας σε ένα ακόμη ντοκιμαντερ για γέλια και για κλάματα.

«Η ΑΛΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΧΑΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ  - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

 

Απο το προπαγανδιστικό τους ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η αλλη Αλβανία» δε θα μπορούσαν να λείπουν τα Γιάννενα τα οποία είναι η μεγάλη εμμονή των ακραίων εθνικιστών Αλβανών.

VIDEOCLIP ...ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

 

Το σίγουρο είναι ότι παίζουν την ιστορία που τους συμφέρει στα δάχτυλα.

Ο μεγαλοϊδεατισμός κάποιων  μάλιστα έχγίνε ακόμη και τραγούδι το οποίο παρουσιάζει την Αλβανία ως έναν ισχυρό άντρα που φοβερίζει όλη την Ευρώπη με την απειλή της μεγάλης αλβανίας που σχηματίζουν με τα χέρια τους.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

 

Η πρόκληση όμως όσο περιορίζεται σε τραγούδια και ντοκιμαντέρ μπορεί να χαρακτηριστεί γραφική , όταν όμως φτάνει σε πολιτικό επίπεδο γίνεται επικίνδυνη.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας , Σαλί Μπερίσα , μιλώντας για τη συμφωνία για την ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και ΑΛβανίας χαρακτήρισε εθνικιστή και αντιαλβανό τον Πάνο Καμμένο και συνέχισε :

«Η ελληνική πλευρά με τον πιο αλαζονικό τρόπο παρέδωσε τη συμφωνία στην Αλβανική πλευρά λέγοντας "πάρτε τη συμφωνία και να μην υπάρξει κανένα σχόλιο"».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top