Γονείς έκαναν μήνυση στον 30χρονο γιο τους για να φύγει από το σπίτι

Μέχρι και χρήματα του προσέφεραν αλλά οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό

Γονείς στις ΗΠΑ μήνυσαν τον 30χρονο γιο τους

Η είδηση που θα διαβάσετε δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας. Γονείς στις ΗΠΑ, έκαναν μήνυση στον 30χρονο γιο τους προκειμένου να τον αναγκάσουν να φύγει επιτέλους από το σπίτι.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον βοηθήσουν να ανοίξει τα «φτερά» του και να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία, κατέφυγαν στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Μάικλ Ροτόντο δεν πληρώνει ενοίκιο, ούτε βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Παράλληλα, αγνόησε την προσφορά των γονιών του να του δώσουν χρήματα για να εγκατασταθεί κάπου αλλού.

(Πηγή φωτογραφίας: Syracuse.com/ Ο 30χρονος Μάικλ Ροτόντο)

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά… πέντε ειδοποιητήρια έξωσης που του έχουν στείλει οι Κριστίνα και ο Μαρκ Ροτόντο που πλέον έχουν απελπιστεί καθώς ο 30χρονος γιος τους αρνείται πεισματικά να μετακομίσει.

Ο ίδιος πάντως, υποστηρίζει πως δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα για την έξωση.

(Πηγή φωτογραφίας: Syracuse.com/ Ο 30χρονος Μάικλ Ροτόντο)

Σύμφωνα με το BBC, το ζεύγος Ροτόντο υπέβαλε τη μήνυση στο δικαστήριο της κομητείας Ονοντάγκαν, κοντά στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης, στις 7 Μαΐου αφού επί μήνες προσπαθούσε ανεπιτυχώς να πείσει τον Μάικλ, με το καλό και με το άγριο, να εγκαταλείψει τη «φωλιά» τους. Ο δικηγόρος τους, ο Άντονι Αντοράντε είπε στον ιστότοπο Syracuse.com ότι οι γονείς δεν ξέρουν πλέον πώς να τον αναγκάσουν να φύγει από το σπίτι τους.

«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να φύγεις αμέσως από αυτό το σπίτι» έγραφε το πρώτο γράμμα που του έστειλαν, στις 2 Φεβρουαρίου. Όταν εκείνος αγνόησε την επιστολή, του έστειλαν, με τη βοήθεια του δικηγόρου, ένα κανονικό ειδοποιητήριο έξωσης, στις 13 Φεβρουαρίου, υπογεγραμμένο από τη μητέρα του. Απειλούσαν μάλιστα ότι θα κινήσουν «τη νόμιμη διαδικασία» αν δεν μετακόμιζε μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, του πρόσφεραν χρήματα, 1.100 δολάρια, αλλά και μερικά αιχμηρά σχόλια για τη συμπεριφορά του. «Υπάρχουν δουλειές διαθέσιμες ακόμη και για εκείνους που έχουν φτωχή εργασιακή εμπειρία όπως εσύ. Βρες μια δουλειά. Πρέπει να δουλέψεις!», τον προέτρεψαν.

Στις 30 Μαρτίου, κατέστη προφανές σε όλους ότι ο γιος δεν είχε κανέναν σκοπό να φύγει. Έτσι τον Απρίλιο προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να τον διώξουν νόμιμα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top