Τον θεωρούσαν νεκρό για 40 χρόνια και τελικά τον είδαν στο YouTube

Ένα viral βίντεο τον ένωσε και πάλι με την οικογένειά του

Για 40 ολόκληρα χρόνια πίστευαν ότι ο άνθρωπός τους είναι νεκρός, αλλά τελικά χάρη σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube κι έγινε viral τον βρήκαν ζωντανό.

Στο βίντεο αυτό διακρινόταν ένας άνδρας με γκρίζα γενειάδα που τραγουδούσε στο δρόμο της Μπουμπάι.

Οι δικοί του όταν είδαν το βίντεο έκπληκτοι συνειδητοποίησαν ότι είναι ο Χομντράμ Γκαμπχίρ Σινγκ, ο οποίος το 1978 είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο βορειοανατολικό κρατίδιο του Μανιπούρ σε ηλικία 26 ετών.

«Δεν πίστευα τα μάτια μου όταν ένας από τους ανεψιούς μου μου έδειξε το βίντεο. Είχαμε χάσει κάθε ελπίδα να τον ξαναδούμε ζωντανό», είπε ο αδελφός του.

Οι συγγενείς του άνδρα αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα της Μπουμπάι.

Όπως έμαθαν, όλα αυτά τα χρόνια ζούσε ζητιανεύοντας και τραγουδώντας στους δρόμους παλιά ινδικά τραγούδια.

Στο βίντεο από το οποίο τον βρήκαν τελικά οι συγγενείς του, ο Γκαμπχίρ ακούγεται να λέει ότι παράτησε τη θέση του στις ένοπλες δυνάμεις για να αναλάβει τα κτήματα της οικογένειάς του από τον πατέρα του που είχε γεράσει.

Τα παράτησε όμως και πήγε στη Μπουμπάι, όπου εκεί έπιασε δουλειά για λίγο ως εργάτης. Έπαθε όμως κάποιο ατύχημα και κατέληξε στους δρόμους.

Πάντως ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι λόγοι που ο Γκαμπχίρ έφυγε από το σπίτι του, αν και τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι λίγο πριν εξαφανιστεί είχε πάθει κατάθλιψη γιατί χώρισε από τη σύζυγό του.

Η αστυνομία τον έβαλε σε αεροπλάνο και χθες επέστρεψε στο σπίτι του για να ζήσει με τους συγγενείς του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top