Πέταξαν αυγά στον πρώην Πρόεδρο της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας

Η αντίδραση του Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα μετά την «επίθεση»

«Επίθεση» με αυγά δέχτηκε ο πρώην Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στη νότια Βραζιλία το βράδυ της Κυριακής στο Sao Miguel do Oeste.

Όπως θα δείτε στο video, άτομα που διαφωνούν με την πολιτική του και την επάνοδό του στην εξουσία, του πέταξαν αυγά από ένα κοντινό σπίτι την ώρα που μιλούσε στην εξέδρα, με τους σωματοφύλακές του να κρατούν ομπρέλες προκειμένου να τον προστατέψουν.

Να σημειώσουμε, ότι ο ντα Σίλβα έχει θέσει υποψηφιότητα για τις επόμενες προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας, και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην προεκλογική του εκστρατεία στην οποία έχει δώσει το όνομα «καραβάνι», υποσχόμενος να ενώσει και πάλι τη διχασμένη Βραζιλίαμ, και να νικήσει εκείνους που όπως υποστηρίζει προσπάθησαν να τον κρατήσουν μακριά από τις εκλογές με ψευδείς ισχυρισμούς περί διαφθοράς.

Να αναφέρουμε τέλος, πως η περιοδεία του πρώην προέδρου της Βραζιλίας στη χώρα, γίνεται στη σκιά σκανδάλου διαπλοκής, για το οποίο ο ντα Σίλβα έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top