Θάνατος μικρής Poppi: Γλίτωσε για τέταρτη φορά ο πατέρας που βίασε μέχρι θανάτου το 13 μηνών βρέφος

Τη βρήκαν αναίσθητη να αιμορραγεί στο διπλό κρεβάτι του τον Δεκέμβριο του 2012

Γλίτωσε ξανά τη δίωξη ο πατέρας της μικρής Poppi

Συντετριμμένη η μητέρα της μικρής Poppi, καθώς ο πατέρας του παιδιού γλίτωσε για τέταρτη φορά τη δίωξη, παρά την απόφαση των δικαστών ότι κακοποίησε σεξουαλικά το 13 μηνών βρέφος πριν πεθάνει.

Ο Paul Worthington έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για τη σεξουαλική κακοποίηση της κορούλας του Poppi. Τη βρήκαν αναίσθητη να αιμορραγεί στο διπλό κρεβάτι του στην Cumbria της βορειοδυτικής Αγγλίας τον Δεκέμβριο του 2012.

Διαβάστε επίσης; Θάνατος μικρής Poppi: Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε άγρια σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της μικρής Poppi έγινε διεξοδική ακροαματική διαδικασία όπου ο πατέρας της, Paul Worthington, αρνήθηκε να απαντήσει σε 252 ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές και το γιατί βρέθηκε DNA της κορούλας του στα γεννητικά του όργανα.

Ήταν τον Ιανουάριο που ο δικαστής David Roberts απεφάνθη  ότι η μικρή Poppi πιθανότατα δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα της. Ωστόσο και πάλι οι εισαγγελείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν ακόμα νέα στοιχεία που να δικαιολογούν τη δίωξή του.

Η μητέρα της μικρής Poppi δήλωσε απογοητευμένη που η νέα έρευνα δε στάθηκε αρκετή για να γίνει περαιτέρω αναθεώρηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχική έρευνα της αστυνομίας είχε γίνει σωρεία λαθών, με αποτέλεσμα να χαθούν στοιχεία ζωτικής σημασίας για τη φρικτή αυτή υπόθεση.

 

Με πληροφορίες από  "The Sun"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top