Μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Μελβούρνη - Διαδηλώσεις και στη Στοκχόλμη!

Ασέβεια και προκλητικότητα από ακραίους Σκοπιανούς - Παραχαράσουν την ιστορία οι Αλβανοί

Από την ηλιόλουστη Μελβούρνη έως και την παγωμένη Στοκχόλμη διαδήλωσαν σήμερα χιλιάδες ομογενείς ενάντια στη χρήση του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια.

Την ίδια ώρα σε μια επίδειξη γραφικότητας, κάποιοι ανιστόρητοι Σκοπιανοί κάνουν λόγο για εγκλήματα των Ελλήνων εναντίον τους.

Βιάζοντας την ιστορία , μια χούφτα σκοπιανοί συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κοινοβούλιο τους για να μαζέψουν υπογραφές για να αναγνωριστεί η  γενοκτονία  όπως υποστηρίζουν  - των Ελλήνων κατά των Μακεδόνων του Αιγαίου.

Μάλιστα είχαν αφίσες που έγραφαν  ότι  από το 1912 έως το 1965  oι Έλληνες έδιωξαν από τα σπίτια τους 1.000.000 άτομα, 300.000 «Μακεδόνες» δολοφονήθηκαν εκ των οποίων 20.000 παιδιά,  600 χωριά κάηκαν

Προκλητικός εμφανίστηκε σήμερα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ , την ώρα που στη γείτονα βρίσκεται ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Θα βρεθεί λύση με την Ελλάδα η οποία θα είναι αξιοπρεπής και δεν θα προσβάλλει την ταυτότητα του «Μακεδονικού Λαού», ούτε όμως και ενός τμήματος των Ελλήνων»

Το κρεσέντο της προκλητικότητας αλλά και της παραχάραξης της ιστορίας συνεχίζεται και στην άλλη πλευρά των ελληνικών συνόρων. Χιλιάδες Αλβανοί συγκεντρώθηκαν μπροστά από την ελληνική πρεσβεία των Τυράννων διαδηλώνοντας για την  γενοκτονία των Τσάμηδων από τους Έλληνες.  Κρατούσαν  πλακάτ που έγραφαν:

«Ο ναζισμός είναι ζωντανός στο ελληνικό κοινοβούλιο»

«Το Βαλκανικό ολοκαύτωμα. Το 20% των Αλβανών Τσάμηδων σκοτώθηκε από την Ελληνική γενοκτονία»

Φώναζαν συνθήματα ζητώντας από την Ελλάδα να ζητήσει συγγνώμη για την εις βάρος τους γενοκτονία και να τους επιτρέψει να επιστρέψουν στις περιοχές από όπου ισχυρίζονται ότι εκδιώχθησαν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top