«Πόλεμος» Κυριών στον Λευκό Οίκο - Μελάνια VS Ιβάνκα ακόμη και στα ρούχα

Το σίγουρο είναι πως η νικήτρια θα κριθεί...στους πόντους των τακουνιών!

Ο πόλεμος μεταξύ Μελάνια και Ιβάνκα καλά κρατεί. Η πορεία θα δείξει ποια θα επικρατήσει. Η Ιβάνκα Τραμπ έκανε μία διαφορετική εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βόρειας Κορέας, επιλέγοντας την ολόσωμη φόρμα της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Ο φακός απαθανατίζει την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών να χαμογελά ξανά μετά από πολύ καιρό και αφού είχε βάλει για τα καλά στον πάγο τον Ντόναλντ Τραμπ. Στέκεται στην είσοδο του Λευκού Οίκου για να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας. Απαστράπτουσα και...με ακριβό γούστο όπως πάντα.

Οι χρυσές γόβες και το πανάκριβο παλτό της Μελάνια

Δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες οι χρυσές της γόβες, αλλά και το μιλιτέρ παλτό Dolce & Gabbana με τις επίσης χρυσές λεπτομέρειες το κόστος του οποίου φτάνει τα 3.600 δολάρια.

Με ολόσωμη αθλητική φόρμα η Ιβάνκα

Στην απέναντι όχθη, η αντίπαλος της Μελάνια, Ιβάνκα εμφανίζεται πιο ετοιμοπόλεμη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγιάνγκ.

Βγάζει τα τακούνια, φορά την ολόσωμη κόκκινη φόρμα της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών και χαρίζει πλατιά χαμόγελα.

Μελάνια VS Ιβάνκα ακόμη και στα ρούχα

Κρατά χρόνια όμως αυτή η μάχη των δύο κυριών του Ντόναλντ Τραμπ. Κονταροχτυπιούνται για καθετί με βασικό τους όπλο τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Η Μελάνια δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τους πανάκριβους οίκους μόδας από τις εμφανίσεις της.

Ποιος θα ξεχάσει το πανάκριβο 3D, φλοράλ παλτό των Dolce & Gabbana με την τσουχτερή τιμή των 51.000 δολαρίων; Τι αν στοίχισε ο κούκος αηδόνι; Τα σχόλια δεν ήταν και τα καλύτερα. 8.000 δολάρια έκανε και αυτό το φόρεμα της πρώτης κυρίας στο Δείπνο του Λευκού Οίκου.

Αντιθέτως, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα αν και πάντα εντυπωσιακή επιλέγει να δείχνει ότι είναι πιο κοντά στην καθημερινή γυναίκα επιλέγοντας πυκνά συχνά ρούχα από αλυσίδες καταστημάτων όπως τα ΖΑRΑ. Αυτό το τοπ των 50$ εξαφανίστηκε από τα ράφια όταν το φόρεσε η Ιβάνκα.

Το ίδιο συνέβη και με αυτή την ολόσωμη κυπαρισσί ολόσωμη φόρμα της Γκαμπριέλα Χιρστ, η οποία με την έκπτωση έκανε 800 $, αλλά και το τσαντάκι των 103 $ που κρατούσε στη σύνοδο των G20 η Ιβάνκα.

Το σίγουρο είναι πως η νικήτρια θα κριθεί...στους πόντους των τακουνιών!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top