Σκόπια: Αποκαθηλώνουν την επιγραφή «Μέγας Αλέξανδρος» από το αεροδρόμιο

Συνεργεία βγάζουν ένα ένα τα γράμματα της κατασκευής

Στο βίντεο βλέπετε την αφαίρεση των πινακίδων που έγραφαν  «Αλέξανδρος ο Μακεδών» κατά μήκος της εθνικής οδού των Σκοπίων

Μετά την αποκαθήλωση των πινακίδων στην κεντρική Λεωφόρο των Σκοπίων, που έγραφαν «Αλέξανδρος ο Μακεδών», από το πρωί σήμερα γίνονται εργασίες για την αφαίρεση της μεγάλης επιγραφής «Μέγας Αλέξανδρος» στο αεροδρόμιο των Σκοπίων.

Αποκαθηλώθηκαν οι πινακίδες «Αλέξανδρος ο Μακεδών» στην εθνική οδό των Σκοπίων

Συνεργεία βγάζουν ένα ένα τα γράμματα της κατασκευής. Το αεροδρόμιο των Σκοπίων ονομάστηκε «Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος» τον Δεκέμβριο του 2016, με απόφαση της τότε κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι.

Σε μια προσπάθεια καλής θέλησης για να συνεχίστούν οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό, το υπουργικό συμβούλιο της ΠΓΔΜ αποφάσισε στις 6 Φεβρουαρίου, τη μετονομασία της εθνικής οδού της ΠΓΔΜ, από αυτοκινητόδρομο «Αλέξανδρος ο Μακεδόνας» σε αυτοκινητόδρομο «Φιλία» και του αεροδρομίου των Σκοπίων από «Διεθνές Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος» σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top