Κόλαση φωτιάς σε νοσοκομείο στη Νότια Κορέα – Τουλάχιστον 37 οι νεκροί σύμφωνα με νεότερο απολογισμό

Ξεκίνησε στο πίσω μέρος του τμήματος επειγόντων περιστατικών που βρίσκονται στο ισόγειο του νοσοκομείου / Νέα ενημέρωση 15:06

Τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε φωτιά που ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πιθανόν στα επείγοντα νοσοκομείου στην πόλη Μιριάν της Νότιας Κορέας.

Οι αρχές φοβούνται ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί κι άλλο, καθώς οι τραυματίες ανέρχονται στους 77 και οι οχτώ από αυτούς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά ξέσπασε στο νοσοκομείο Σετζόνγκ, στις 07:30 τοπική ώρα στο πίσω μέρος του τμήματος επειγόντων περιστατικών που βρίσκονται στο ισόγειο του νοσοκομείου.

Μαύρος καπνός κάλυψε όλο το οικοδομικό τετράγωνο, ενώ σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής πληροφορίες η πυρκαγιά έχει τεθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της υπό έλεγχο.

Ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας Λι Νακ-γιον έδωσε εντολή να χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα και όλο το διαθέσιμο προσωπικό για να κατασβεστεί η πυρκαγιά. 

Ζήτησε επίσης να γίνει εξονυχιστική έρευνα στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου για να σωθούν όσο περισσότεροι άνθρωποι είναι δυνατόν.

Η πυρκαγιά στο νοσοκομείο σημειώθηκε μόλις έναν μήνα αφότου μια φωτιά στοίχισε τη ζωή σε 29 ανθρώπους σε ένα οκταόροφο κτίριο στην πόλη Τσετσάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top