Σατανιστές έκλεψαν τη σορό αγοριού ενός έτους από το φέρετρό του – Τι καταγγέλλουν οι γονείς του

Πήγαν να το επισκεφτούν την παραμονή Χριστουγέννων και δε βρήκαν τίποτα

Σατανιστές έκλεψαν τη σορό νεκρού αγοριού

Τη σορό ενός αγοριού μόλις ενός έτους φέρεται να έκλεψε από το νεκροταφείο μια σατανιστική αίρεση, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού.

Όπως μεταδίδει η «Daily Mirror», το 14 μηνών αγοράκι ονόματι Ciro Aranda, έφυγε από τη ζωή στις 10 Δεκεμβρίου, «χτυπημένο» από πνευμονία.

Το άψυχο κορμί του, τοποθετήθηκε προσωρινά σε έναν ειδικό χώρο «αποθήκευσης» στο κοιμητήριο της Αργεντινής.

Oι υπεύθυνοι είπαν στους γονείς του, Alberto Aranda και Mara Aranda, πως προς το παρόν δεν υπήρχε διαθέσιμο κάποιο κομμάτι γης ώστε να θαφτεί το αγοράκι τους και έτσι συμφώνησαν να μεταφερθεί προσωρινά σε έναν ειδικό υπόγειο χώρο, έως ότου απελευθερωθεί κάποιο κομμάτι γης μέχρι το καλοκαίρι.

Ωστόσο όπως καταγγέλλουν, όταν πήγαν την παραμονή των Χριστουγέννων να επισκεφτούν τον «τάφο» του παιδιού τους, το φέρετρο ήταν άδειο!

Ο δικηγόρος των γονιών, υποστηρίζει πως έχει στη διάθεση του στοιχεία που αποδεικνύουν πως η σορός του Ciro, κλάπηκε από σατανιστική αίρεση που εδρεύει στην μικρή πόλη Otamendi, περίπου 40 χιλιόμετρα από την πόλη Miramar στο Buenos Aires της Αργεντινής.

«Είναι μια σέκτα που κατά καιρούς διεξάγει διάφορα τελετουργικά στο Otamendi», τόνισε.

Πλέον, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να βρουν τη σορό του αγοριού, ψάχνοντας τις τοπικές φάρμες αλλά και τα περίχωρα.

Να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανάλογο συμβαίνει στην Αργεντινή.

Τον περασμένο μήνα, οι Αρχές συνέλαβαν τον βαμβακοπαραγωγό Miguel Angel Jimenez στο σπίτι του στο Quimili, με την κατηγορία ότι ήταν ο βασικός ιερέας πίσω από τη σεξουαλική κακοποίηση και διαμελισμό ενός 11χρονου αγοριού, του Mario Salto, που έλαβε χώρα στο Santiago, τον Ιούλιο του 2016.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top