Αίγυπτος: Συνελήφθη 33χρονη για παράνομη εισαγωγή φαρμάκων - Θεωρούνται υποκατάσταστα της ηρωίνης

Η αδερφή της Λόρα περιγράφει την κόλαση μέσα στην οποία ζει η νεαρή Βρετανίδα

Τον απόλυτο εφιάλτη ζει νεαρή Βρετανίδα, η οποία συνελήφθη και κρατείται σε φυλακές της Αιγύπτου. Η αδερφή της Λόρα περιγράφει την κόλαση μέσα στην οποία ζει η 33χρονη Βρετανίδα και κάνει έκκληση για οποιαδήποτε βοήθεια θα οδηγούσε στην απελευθέρωσή της.

«Δείχνει τρομακτική, είναι τρομακτικά άσπρη. Τα μαλλιά της πέφτουν, τα δόντια της αποσυντίθενται, έχει εξανθήματα σε όλο της το πρόσωπο. Δε μπορούσε καν να σηκωθεί όρθια στο δικαστήριο» λέει η Τζέιν Σίνκλερ.

Η αδερφή της είναι σε απόγνωση. Την παρακολουθεί από μακριά ανήμπορη να καταρρέει στις φυλακές της Αιγύπτου.

«Είναι στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης, βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου σοκ. Όταν βλέπει κανείς τη Λόρα, είναι... τα έχει εντελώς χαμένα. Πώς το κάνουν αυτό σε ένα νέο κορίτσι;» λέει η αδελφή της φυλακισμένης.

Η 33χρονη Βρετανίδα βρίσκεται σε φυλακές της Αιγύπτου από τον περασμένο Οκτώβριο. Συνελήφθη για εισαγωγή στη χώρα αναλγητικών, τα οποία στην Αίγυπτο θεωρούνται υποκατάσταστα της ηρωίνης. Η ίδια δηλώνει αθώα ισχυριζόμενη ότι προορίζονταν για το φίλο της, ο οποίος πάσχει από χρόνια οσφυαλγία. Το δικαστήριο όμως έχει άλλη άποψη.

«Η οικογένειά της φοβάται για τη ζωή της. Καταγγέλλουν τις αιγυπτιακές αρχές για ξυλοδαρμό, ενώ σε ένα μικρό κελί στοιβάζονται 25 γυναίκες» εξηγεί η συνήγορος της Λόρα Σίνκλερ.

«Δεν πίνει, δεν καπνίζει, είναι πιστή στον σύντροφό της τον Ομάρ, αυτή είναι η ζωή της» λέει η αδελφή της.

Αυτό που περιμένουν τώρα οι συγγενείς της Λόρα είναι να ασκηθεί έφεση, ελπίζοντας ότι σύντομα θα απελευθερωθεί και θα επιστρέψει στη Βρετανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top