Πρώην ιερόδουλη συμβουλεύει τις γυναίκες για το τι θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι!

Δείτε το βίντεο

Στην Αυστραλία, μία πρώην ιερόδουλη, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με περισσότερους από 10.000 πελάτες, αποκαλύπτει στο βιβλίο της τί πραγματικά θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι.

«Στο πέρασμα του χρόνου νιώθει ευνουχισμένος. Νιώθει οτι δεν είναι ισότιμος με σας. Θα σας απατήσει διότι θέλει να νιώσει άντρας και πάλι. Δίνοντας του σεξ τον κάνετε να νιώθει άντρας και πάλι» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώην ιερόδουλη.

«Όσον αφορά το μεγάλο στήθος, εάν το έχεις σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που το προτιμούν. Αλλά υπάρχει "αγορά" για όλα τα μεγέθη στήθους, ακόμα και τα πολύ μικρά, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» προσθέτει.

Η πρώην ιερόδουλη από την Αυστραλία Γκουίνεθ Μοντενέγκρο φαίνεται πως κατέχει πολύ καλά τα κουμπιά των αντρών και αυτά τα μυστικά της τα μοιράζεται με εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη μέσα από τα βιβλία της και την διαδικτυακή τους επικοινωνία.

«Στην πραγματικότητα σας ελέγχει... εσάς και τα όρια σας για να δει πόσο μακριά φτάνετε. Είναι παιχνίδι για εκείνον. Θα πατήσει κάθε κουμπί σας και θα πάρει όσο βιτσιόζικο σεξ μπορεί από σας και μετά όταν τελειώσει θα προχωρήσει. Θα σας απατήσει» τονίζει.

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=9&artTitle=kentriko_deltio_eidiseon

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top