Σε θάνατο καταδικάστηκε η Μαύρη Χήρα της Ιαπωνίας

Είχε σκοτώσει τους τρεις συζύγους της και σχεδίαζε τη δολοφονία και του τέταρτου - NEA ENHMEΡΩΣΗ: 18:42

Σε θάνατο δια απαγχονισμό καταδικάστηκε την Τρίτη η 70χρονη Μαύρη Χήρα της Ιαπωνίας η οποία είχε δολοφονήσει τρεις συζύγους της, ενώ προετοίμαζε τη δολοφονία κι ενός τέταρτου.

Το δικαστήριο του Κυότο καταδίκασε σε θάνατο την Chisako Kakehi για τις δολοφονίες των τριών ανδρών που έγιναν μεταξύ 2007 – 2013.

Σύμφωνα με τα όσα αποδείχθηκαν στο δικαστήριο η Kakehi δηλητηρίαζε τα θύματά της με σκοπό να κληρονομήσει τη μεγάλη περιουσία τους.

Η 70χρονη παντρεύτηκε τουλάχιστον τρεις φορές και οι τρεις σύζυγοί της πέθαναν μέσα σε λίγα χρόνια μετά από το γάμο με αποτέλεσμα εκείνη τα τελευταία 10 χρόνια να βρεθεί με μια τεράστια περιουσία, ύψους 8,8 εκατ. δολαρίων.

Τα εγκλήματά της ήρθαν στο φως όταν συνελήφθη το 2014 για το θάνατο του 75χρονου συζύγου της, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2013, ένα μόλις μήνα μετά το γάμο τους. Κατόπιν της ασκήθηκαν διώξεις για τις δολοφονίες δύο ακόμα ανδρών, και οι δύο πρώην σύντροφοί τους, ηλικίας 71 και 75 ετών αντίστοιχα.

Μάλιστα λίγο πριν συλληφθεί σχεδίαζε να δολοφονήσει και τον τέταρτο σύντροφό της, ηλικίας 79 ετών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 70χρονη έδινε στα θύματά της κάψουλες με κυανιούχο αλάτι, λέγοντάς τους ότι ήταν συμπληρώματα διατροφής.

Το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς του συνηγόρου της ότι πάσχει από άνοια και αποφάσισε ότι γνώριζε πολύ καλά τι έκανε.

Ο συνήγορός της κατέθεσε έφεση στο ανώτατο δικαστήριο της Ιαπωνίας. 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top