Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι των Ρώσων κανιβάλων - Τάιζαν φαντάρους με ανθρώπινες κρεατόπιτες!

Το μακάβριο σχέδιό τους ήταν να δημιουργήσουν και άλλους κανίβαλους

Φρίκη προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι των Ρώσων κανιβάλων το οποίο φέρεται να σκότωσε και να έφαγε τουλάχιστον 30 ανθρώπους τα τελευταία 18 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ που αναπαράγουν όλα τα διεθνή δίκτυα, η 42χρονη Natalia και ο 35χρονος σύζυγός της Dmitri όχι μόνο δεν αρκούνταν στο να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις, αλλά ήθελαν να κάνουν κανίβαλους και σπουδαστές στρατιωτικής ακαδημίας στην οποία λένε ότι εργαζόταν το ζευγάρι.

Το ανατριχιαστικό σχέδιό τους ήταν η Natalia να δίνει ανά χρονικά διαστήματα  στους ανυποψίαστους σπουδαστές που κούραρε πίτες με ανθρώπινο κρέας, ελπίζοντας ότι έτσι θα γίνονταν και αυτοί με τη σειρά τους… κανίβαλοι!

Το ζευγάρι των κανίβαλων για χρόνια ζούσε σε ένα διαμέρισμα κοντά στη στρατιωτική σχολή.

Αν και επισήμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι προσέλκυε τα θύματά του, ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι μια από τις μεθόδους του ήταν να χρησιμοποιεί ιστοσελίδες για ραντεβού προκειμένου έτσι να προσελκύει κυρίως γυναίκες.

Τα ευρήματα στο σπίτι του ζευγαριού ήταν εξίσου φρικιαστικά καθώς υπάρχουν πληροφορίες για βάζα με ανθρώπινα μέλη σε άλμη και για ανθρώπινα δέρματα.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του δωματίου τους, όπου βρέθηκαν φωτογραφίες που απεικονίζουν το κεφάλι ενός θύματος καθώς και συλλογή από περούκες

Όπως θα δείτε στο video από την έρευνα της ρωσικής αστυνομίας στο διαμέρισμα του ζευγαριού που δόθηκε στη δημοσιότητα, το διαμέρισμα ήταν κυριολεκτικά καλυμμένο από σκουπίδια, ενώ βρέθηκαν και φωτογραφίες θυμάτων και συλλογή περουκών.

Το χάος από σκουπίδια βασιλεύει στο διαμέρισμα

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι δολοφονίες δύο γυναικών, ωστόσο η Natalia φέρεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον 30 γυναίκες ανάμεσα στις φωτογραφίες αγνοούμενων γυναικών που τις έδειξαν οι Ρώσοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

 

Φωτό/Video: Ruptly Tv

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top