Μία γυναίκα κατατρόπωσε τους άντρες και ανακηρύχθηκε η καλύτερη bartender

Την χώρα μας εκπροσώπησε επάξια ο Πάνος Κανατσούλης

Ο καλύτερος bartender είναι γυναίκα

O παγκόσμιος τελικός του World Class στο Μεξικό έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας τάσεις και trends που θα αλλάξουν την παγκόσμια fine drinking σκηνή!

Τον τίτλο της World Class Best Bartender of 2017 κέρδισε επάξια η Kaytlin Stewart από τον Καναδά η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει τους 4 κορυφαίους της διοργάνωσης με τις γνώσεις και τις δεξιότητές της.

Η  Kaytlin κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον πιο σημαντικό τίτλο στο χώρο του bartending.

Ο παγκόσμιος τελικός πραγματοποιήθηκε σε τρία στάδια, καθένα από τα οποία αποτελείται από συναρπαστικές δοκιμασίες με στόχο το «στέμμα» του καλύτερου World Class Bartender Of The Year. Το πρώτο στάδιο διήρκησε δύο ημέρες και περιελάβανε τέσσερις απαιτητικές δοκιμασίες: την δοκιμασία “Mex-Eco” –η οποία έχει βασιστεί στη παγκόσμια τάση των bartenders και των καταναλωτών να λειτουργούν πιο ευσυνείδητα προς το περιβάλλον και στην οποία κλήθηκαν να δημιουργήσουν το απόλυτο «green» cocktail, την δοκιμασία “Signature” – όπου θα πρέπει οι υποψήφιοι να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν το signature serve που αντιπροσωπεύει εκείνους και το bar τους, την δοκιμασία “Cocktails at Home” – η οποία αποσκοπεί να φέρει το fine drinking σε κάθε σπίτι, και την δοκιμασία “Heat of the Moment” – μια δοκιμασία που θα συνδυάσει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία, τα τοπικά προϊόντα και το ευρύ φάσμα των γαστρονομικών τεχνικών. 

Τη χώρα μας στο μεγάλο, παγκόσμιο τελικό του World Class 2017 στο Μεξικό εκπροσώπησε επάξια με την μοναδικότητά του και το μοναδικό στυλ του ο Πάνος Κανατσούλης, ο οποίος  διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 56 ακόμα χώρες, κατακτώντας την 11η θέση και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το WORLD CLASS, η κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο fine drinking, ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά στη πόλη του Βερολίνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top