Σοκ! 12χρονος βίαζε την 4χρονη αδερφή του και της έδινε γλυκά για να μη μιλήσει- Συγκλονιστική μαρτυρία

Απαρηγόρητη η μητέρα

Σοκ! 12χρονος βίαζε την 4χρονη αδερφή του και της έδινε γ

Σοκαρισμένοι είναι όσοι βρέθηκαν στη δίκη ενός 12χρονου αγοριού στο Δικαστήριο Ανηλίκων του Brighton!

Το αγόρι, 13 ετών σήμερα, έπαιζε κρυφτό με την 4χρονη αδερφή του. Έπειτα τη βίαζε και τη δωροδοκούσε με γλυκά, για να μη μιλήσει. Επιπλέον, στο κινητό του βρέθηκε τεράστια ποσότητα πορνογραφικού υλικού.

Το παραπάνω σκηνικό φαίνεται ότι είχε πραγματοποιηθεί πολλές φορές, μέχρι το κοριτσάκι επιτέλους να μιλήσει στη μητέρα του για τον εφιάλτη που ζούσε. Όταν την έκανε μπάνιο, η μικρή είπε στη μητέρα της ότι ο αδερφός της τη βίαζε επανειλημμένα.

Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 13χρονο για βιασμό, ενώ θα διεξαχθούν έρευνες για να διαπιστωθεί αν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο κι αν πρέπει να φυλακιστεί.

Η εξομολόγηση του κοριτσιού

Η μητέρα των παιδιών, συγκλονισμένη σκούπιζε τα δάκρυά της, περιγράφοντας τη μαρτυρία της 4χρονης κόρης της.

«Μου είπε ‘μαμά, θέλω να σου μιλήσω’. Δεν ξεκινούσε ποτέ φράση με αυτόν τον τρόπο. Ήθελε να μου πει. Ήταν σημαντικό για εκείνη. Είπε ότι συνέβη όταν έπαιζαν κρυφτό».

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι η 4χρονη της αποκάλυψε κι άλλες λεπτομέρειες. «Είπε ότι της προσέφερε γλυκά για να το κάνει κι ότι δεν της άρεσε, αλλά της άρεσαν τα γλυκά. Της είπα ότι ήταν φυσιολογικό να της αρέσουν τα γλυκά, αλλά κι ότι ο αδερφός της δεν έπρεπε ποτέ να της τα προσφέρει για να κάνει κάτι τέτοιο. Τη ρώτησα γιατί δεν μου το είπε και μου απάντησε ‘εκείνος μου είπε να μην το πω’».

 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top