Αποκάλυψη σοκ για το θάνατο της Νταϊάνα! «Την δολοφόνησαν»

«Μου είπαν ότι υπήρχε μυστικό σχέδιο για τη δολοφονία της»

Αποκάλυψη σοκ για το θάνατο της Νταϊάνα! «Την δολοφόνησαν

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και οι αποκαλύψεις για τη ζωή, αλλά και τον τραγικό της χαμό δεν έχουν τέλος.

Ο πατέρας του Henry Paul, του οδηγού της Mercedes στην οποία επέβαιναν το μοιραίο βράδυ η Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ αποκάλυψε πως αστυνομικοί του είπαν ότι η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών δολοφονήθηκε.

Ο 85χρονος Jean Paul δήλωσε ότι φοβάται ότι θα πεθάνει χωρίς να μάθει όλη την αλήθεια για το δυστύχημα, στο οποίο οδηγούσε ο γιος του που ήταν επικεφαλής ασφάλειας στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι.

«Η Νταϊάνα πέθανε και ο γιος μου πέθανε. Πιστεύω ότι και οι δύο δολοφονήθηκαν. Ο γιος μου ήταν παράπλευρη απώλεια στο σχέδιο δολοφονίας της Νταϊάνα και τον σκότωσαν. Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Χένρι δεν συμμετείχε σε αυτό το σχέδιο. Ήταν πολύ έντιμος και πολύ ειλικρινής», είπε ο 85χρονος.

Παρά την επίσημη έρευνα μάλιστα που έδειξε ότι για το δυστύχημα έφταιγε ο οδηγός της μοιραίας Mercedes, ο Jean Paul εξακολουθεί να πιστεύει αυτό που, όπως ισχυρίζεται, του είπαν αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιαρντ, ότι δηλαδή υπήρχε μυστικό σχέδιο για τη δολοφονία της Νταϊάνα.

Τέλος υποστηρίζει ότι αλλάχθηκε ή αλλοιώθηκε το δείγμα αίματος του γιου του.

«Εκείνη τη μέρα έγιναν πάνω από 20 έλεγχοι. Ήταν εύκολο να αλλάξουν τα δείγματα και να δείξουν ότι υπήρχε αλκοόλ στο αίμα του Χένρι. Αυτό πιστεύω ότι έγινε», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top