Τι όνειρο να ’βλεπε ο Τραμπ! Θα τα πει όλα η Χίλαρι Κλίντον- Ετοιμάζει καινούριο βιβλίο

Την ίδια ώρα, κόσμος διαμαρτύρεται κατά του Προέδρου

H Χίλαρι Κλίντον, πρώην υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, δεσμεύτηκε να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2016, στο νέο της βιβλίο.

Το βιβλίο θα έχει τίτλο "What Happened" («Τι συνέβη»), θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και, όπως λέει η ίδια η Χίλαρι, θα είναι το πιο προσωπικό της έργο. Σε αυτό θα αποκαλύπτει όλα όσα «σκεφτόταν κι αισθανόταν κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής αναμέτρησης για τον προεδρικό θώκο από τις πλέον αμφιλεγόμενες και απρόβλεπτες στην ιστορία», όπως σημειώνει ο εκδοτικός οίκος που θα το κυκλοφορήσει. «Μια εκστρατεία που αφήνει πίσω της την ανάμνηση της ‘ρωσικής ανάμειξης’, ‘μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης κατά της Δημοκρατίας μας από έναν ξένο αντίπαλο’ και ‘ενός αντιπάλου που καταπάτησε όλους τους κανόνες’» γράφει το δελτίο τύπου για την κυκλοφορία του βιβλίου.

Στις 8 Νοεμβρίου του 2016, η Χίλαρι έχασε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Έκτοτε, σε δημόσιες ομιλίες της, παραδέχτηκε ανοιχτά πολλές φορές ότι στην προεκλογική της εκστρατεία διέπραξε λάθη. Ποτέ, όμως, δεν τα ονόμασε ούτε τα ανέλυσε. Μέσω του βιβλίου της είναι η ώρα να απαντήσει στα πάντα.

 «Στο παρελθόν, για λόγους που προσπαθώ να εξηγήσω (στο βιβλίο), ένιωθα συχνά ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική στις δημόσιες εμφανίσεις μου, σα να περπατούσα σε ένα σκοινί, χωρίς δίχτυ προστασίας» αφηγείται η Χίλαρι στην εισαγωγή του βιβλίου της και προσθέτει ότι «σήμερα έχω σταματήσει να προσέχω τόσο».

Η πολιτικός έχει γράψει πολλά βιβλία, ξεκινώντας από το 1996, μεταξύ των οποίων βιβλία για την εκπαίδευση των παιδιών κι αυτοβιογραφίες.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κόσμου έχει κατακλύσει τους δρόμους της Νέας Υόρκης, της Ουάσιγκτον και του Σαν Φρανσίσκο, διαμαρτυρόμενος για την πρόθεση του Τραμπ να απαγορέψει τους τρανσέξουαλ να υπηρετούν στον στρατό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top