Τι γίνεται στο Βατικανό; Κι άλλος άνθρωπος του πάπα συνελήφθη σε πάρτι οργίων με ναρκωτικά

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα στην Καθολική Εκκλησία

Βοηθός του πάπα σε πάρτι οργίων με ναρκωτικά

Λίγες ημέρες μετά την σύλληψη του τρίτου τη τάξει στο Βατικανό για σεξουαλικά αδικήματα, ένα νέο σκάνδαλο συγκλονίζει την Καθολική Εκκλησία, καθώς συνελήφθη βοηθός του πάπα σε πάρτι ομοφυλοφιλικών οργίων με ναρκωτικά!

Δείτε επίσης: Σε «άδεια» έθεσε ο Πάπας Φραγκίσκος τον Καρδινάλιο Πελ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο

Δείτε επίσης: Τα σεξουαλικά σκάνδαλα που στοιχειώνουν την Καθολική Εκκλησία – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα τέλη Ιουνίου στο διαμέρισμα του Francesco Cardinal Coccopalmerio που είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης στην καθολική εκκλησία, μετά από καταγγελίες γειτόνων, οι οποίοι έλεγαν ότι πολλοί άνθρωποι δρουν παράξενα εκεί.

Francesco Cardinal Coccopalmerio

Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν πολλούς άντρες να επιδίδονται σε χρήση ναρκωτικών και ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις. Συνέλαβαν τότε τον ιερέα, που είναι βοηθός ενός από τους βασικούς συμβούλους του Πάπα Φραγκίσκου, αφού πρώτα τον μετέφεραν σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τις επιδράσεις των ουσιών που είχε πάρει.

Δείτε επίσης: Συνέλαβαν τον τρίτο τη τάξει του Βατικανού για σεξουαλικά εγκλήματα

Ο άνθρωπος που δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του βρίσκεται τώρα σε μοναστήρι στην Ιταλία. 

Αν δεν είχε σκάσει πάντως το σκάνδαλο, ο ιερέας θα είχε «κερδίσει» προαγωγή, την οποία σχεδίαζε για αυτόν ο Francesco Cardinal Coccopalmerio!

Το διαμέρισμα, βρισκόταν σε τέλεια τοποθεσία για να απολαμβάνει κανείς τα εξωεδαφικά δικαιώματα του Βατικανού, καθώς δεν χρειαζόταν να υποβληθεί σε έλεγχο ούτε από το ιταλικό κράτος ούτε από την πόλη του Βατικανό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top