Πυροβόλησε και σκότωσε τον φίλο της την ώρα που γύριζαν βίντεο στο YouTube

Η φάρσα είχε τραγική κατάληξη

Τραγική κατάληξη είχε η φάρσα που ήθελε να κάνει ένα ζευγάρι στο YouTube.

H 20χρονη Μοναλίζα Πέρεζ από τη Βιρτζίνια πυροβόλησε τον 22χρονο σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της την ώρα που οι δυο τους έκαναν έναν βιντεάκι στο κανάλι τους στο YouTube.

Το ζευγάρι, που συνήθιζε να κάνει φάρσες ο ένας στον άλλο και να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο, σκέφτηκε να κάνει μια φάρσα με το όπλο για να αυξήσουν τα views στο κανάλι τους.

Η Μοναλίζα, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, σήκωσε το όπλο, στόχευσε τον καλό της και τον πυροβόλησε από απόσταση 30 εκατοστών, θεωρώντας πως η σφαίρα δε θα διαπεράσει το βιβλίο που κρατούσε μπροστά στο στήθος του ο καλός της.

Η σφαίρα όμως καρφώθηκε στο στήθος του με αποτέλεσμα ο 22χρονος να πέσει κάτω νεκρός.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι μπροστά στο φρικτό αυτό περιστατικό ήταν και η 3χρονη κόρη του ζευγαριού που είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον πατέρα της.

Για την επικίνδυνη φάρσα γνώριζε και η θεία του θύματος, η οποία είχε προειδοποιήσει το νεαρό ζευγάρι ότι αυτό που πάει να κάνει είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτηκαν ότι το βιβλίο θα μπορούσε να σταματήσει τη σφαίρα», είπε η θεία του θύματος, η οποία είπε πως το παιδί που θα έρθει στον κόσμο είναι αγόρι και πως θα το ονομάσουν Πέδρο, από τον αδικοχαμένο πατέρα του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top