Ο Τραμπ φτιάχνει ψεύτικα εξώφυλλα του Time με τον εαυτό του!

Τα κρέμασε στα γκολφ κλαμπ του και άνοιξε «πόλεμο» με το αμερικανικό περιοδικό

Ο Τραμπ φτιάχνει ψεύτικα εξώφυλλα του Time

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο αμερικανός πρόεδρος! Τι έκανε αυτή τη φορά; Έφτιαξε ψεύτικα εξώφυλλα του περιοδικού Time με τον... εαυτό του και τα κρέμασε στα γκολφ κλαμπ του, προκαλώντας αντιδράσεις. 

Το αμερικανικό περιοδικό Time, μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός, απαίτησε από τον όμιλο εταιριών του πλανητάρχη που ελέγχει τα οικονομικά συμφέροντα του να αποσύρει από αρκετά γκολφ κλαμπ, ιδιοκτησίας του μεγιστάνα, ένα καδραρισμένο ψεύτικο εξώφυλλο του περιοδικού που εμφανίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post, επισκέφτηκε ένα από τα γκολφ κλαμπ του Ομίλου Τραμπ, όπου παρατήρησε ένα εξώφυλλο του Time στο οποίο αναγραφόταν: «Ο Τραμπ έχει σουξέ σε όλα τα μέτωπα... ακόμη και στην τηλεόραση» και σε ένα άλλο σημείο: «Το Apprentice είναι μια τηλεοπτική επιτυχία». Προφανώς το συγκεκριμένο εξώφυλλο του περιοδικού, με ημερομηνία έκδοσης 1η Μαρτίου 2009, ήταν ψεύτικο.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αντιδράσει το περιοδικό Time, το οποίο απαίτησε από τον Όμιλο Τραμπ να αποσύρει τα συγκεκριμένα εξώφυλλα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top