Mια ζωγραφιά η Μελάνια-Το κατακίτρινο Εmilio Pucci φόρεμα των 1.930 ευρώ

Η κομψή και σικάτη εμφάνιση με την οποία υποδέχθηκε -μαζί με τον Τραμπ- τον Πρωθυπουργό της Ινδίας

Mια ζωγραφιά η Μελάνια-Το κατακίτρινο Εmilio Pucci φόρεμα των 1.930 ευρώ

Τη διαφορά για ακόμα μια φορά έκανε η Μελάνια Τραμπ, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει όλες τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές κατά την διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεων της και των επίσημων εκδηλώσεων στις οποίες δίνει «το παρών».

Η Σλοβένα καλλονή (πρώην μοντέλο) και νυν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, καταφέρνει με κάθε της look να κλέβει την παράσταση, καθώς τα συνολάκια που επιλέγει είναι… ένα κι ένα.

Αυτή τη φορά, η Μελάνια τράβηξε όλα τα βλέμματα, φορώντας ένα κατακίτρινο μάξι φόρεμα του σχεδιαστή Emilio Pucci, προκειμένου να υποδεχθεί μαζί με τον σύζυγό της, τον Πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.

Όπως βλέπετε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, το σύνολο της Πρώτης Κυρίας κόστισε 2.160 δολάρια (περίπου δηλαδή 1.930 ευρώ) και είναι άκρως εντυπωσιακό.

Σε στενή γραμμή, το haute couture ρούχο ήταν διακοσμημένο με μεγάλα ασπρόμαυρα φλοράλ prints, ενώ το όλο σύνολο διακοσμούσε μια μεγάλη μαύρη ζώνη στη μέση.

Με τα μαλλιά της σπαστά (όπως τα έχει σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της) και μακιγιάζ… τόσο-όσο, η Μελάνια Τραμπ έγινε για ακόμα μια φορά πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top