ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ! Ακραίοι Ισλαμιστές περισσότεροι από 10.000 Ευρωπαίοι πολίτες-Πολεμούν στη Μέση Ανατολή

"Ανακατεμένοι" με πρόσφυγες περνάνε στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας

Η Ευρώπη είναι απροστάτευτη από τους φανατικούς μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Μέσα από σκοτεινές διαδρομές περνούν από τη χώρα μας, με τελικό προορισμό ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται  το προσφυγικό κύμα για να φτάσουν στην Ελλάδα. Πολλοί μάλιστα από τους ακραίους ισλαμιστές είναι Ευρωπαίοι πολίτες!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ... 

Τα στοιχεία προκαλούν σοκ! Πάνω από 10.000 Ευρωπαίοι πολίτες υπολογίζεται ότι είναι ακραίοι ισλαμιστές που συνεχίζουν αυτή τη στιγμή να πολεμούν στη Μέση Ανατολή. Τώρα που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ήττας στην περιοχή, επιστρέφουν στην Ευρώπη, αποφασισμένοι για όλα.

'Ανακατεμένοι" με πρόσφυγες, τζιχαντιστες περνάνε στην Ευρώπη εκμεταλλευόμενοι τους σκοτεινούς δρόμους, που χάραξαν δεκάδες δουλέμποροι στις ακτές και τα νησιά μας. Την τελευταία εβδομάδα πάνω από 800 άτομα πέρασαν από τις νόμιμες οδούς. O αριθμός των παράνομων είναι πολύ μεγαλύτερος. Μετανάστες αποκαλύπτουν στο STAR τη διαδρομή που ακολούθουν από τη χώρα μας στην Ευρώπη ακραίοι τζιχαντιστες, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ.

Αυτό που φοβούνται οι αρχές είναι ότι εκπαιδευμένοι και ετοιμοπόλεμοι τζιχαντιστές κινούνται ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι στην Ελλάδα, πριν περάσουν στην Ευρώπη ...Είναι η ελίτ των τζιχαντιστών που θα επιχειρήσουν να στρατολογήσουν και νέα μέλη.

Οι τζιχαντιστές είτε ως "μοναχικοί λύκοι", είτε ενταγμένοι σε πιο σταθερούς πυρήνες, αποτελούν απειλή για την Ευρώπη που είναι αδύνατο να θωρακιστεί ...

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top