Οι γυναίκες με τις μπούργκες ήταν... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ το Ιράν -Το χρονικό των επιθέσεων

12 νεκροί και 42 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός των χτυπημάτων

Σε έξι σημεία του πλανήτη από τη Βρετανία και τη Δανία, έως το Ιράν και την Μιανμάρ της Ασίας, ξύπνησε σήμερα Τετάρτη ο τρόμος του ISIS. Βομβιστές αυτοκτονίας και ένοπλοι τζιχαντιστές εισέβαλαν στο ιρανικό κοινοβούλιο και το μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί και σκόρπισαν τον θάνατο. Εξελίχθηκε μια πραγματική μάχη ανάμεσα στους τρομοκράτες και τις δυνάμεις ασφαλείας, με 12 νεκρούς και 42 τραυματίες.

Σε ένα βίντεο 24 δευτερολέπτων, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Χαλιφάτο, αποτυπώνεται η αρρωστημένη αποφασιστικότητα των τζιχαντιστών να σκοτώσουν και να σκοτωθούν. Ένας ένοπλος φωνάζει και πυροβολεί δίπλα στο ματωμένο, άψυχο σώμα ενός άνδρα, σε γραφείο του ιρανικού κοινοβουλίου, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star.

Οι τρομοκράτες-καμικάζι αυτοκτονίας, μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες με... μπούργκα μπήκαν από την πόρτα των πολιτών και πυροβόλησαν τους φρουρούς. Πολιτικοί και δημοσιογράφοι έμειναν κλεισμένοι στην αίθουσα των συνεδριάσεων.

Ταυτόχρονα μια άλλη ομάδα βομβιστών αυτοκτονίας ενεργοποίησε εκρηκτικούς μηχανισμούς στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεινί, του ηγέτη της ισλαμικής επανάστασης, στα νότια Τεχεράνης.

Η φωτογραφία με το αποκεφαλισμένο σώμα μιας γυναίκας καμικάζι σόκαρε τον πλανήτη. Κείτεται στον κήπο του μαυσωλείου.

Στο κοινοβούλιο, οι τρομοκράτες κράτησαν ομήρους. Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι τζιχαντιστές στα παράθυρα με τα όπλα στα χέρια, ενώ σε άλλους ορόφους, πολίτες προσπαθούν απεγνωσμένα να απεγκλωβιστούν, πηδώντας ακόμα και από τα παράθυρα. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει και ένα μικρό παιδί.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής αντάλλαξαν πυρά με τους τζιχαντιστές στο βόρειο τμήμα του κοινοβουλίου, πριν ανατιναχθεί ένας από αυτούς στον 4ο όροφο. 

12 νεκροί και 42 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός στο μακελειό της Τεχεράνης, όπως προαναφέραμε. Είναι η πρώτη φορά που το ισλαμικό χαλιφάτο αναλαμβάνει την ευθύνη επίθεσης στο Ιράν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top