AYTA είναι τα ΘΥΜΑΤΑ και οι ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ μετά την σφαγή στο Λονδίνο

Οι τραγικές τους ιστορίες

AYTA είναι τα ΘΥΜΑΤΑ και οι ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ μετά την σφαγή στο Λονδίνο

Τους νεκρούς του μετρά για ακόμα μια φορά το Λονδίνο, μόλις δυο εβδομάδες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ Αρένα, που στοίχισε την ζωή 22 αθώων ψυχών.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, μετά την «σφαγή» το βράδυ του Σαββάτου στη Γέφυρα του Λονδίνου και εν συνεχεία στο Μπόροου Μάρκετ, 7 άνθρωποι πέθαναν και άλλοι 48 τραυματίστηκαν, ενώ πολλοί είναι οι αγνοούμενοι.

ΟΙ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

Η ΚΡΙΣΙ ΑΡΤΣΙΜΠΑΛΝΤ

Το πρώτο ταυτοποιημένο θύμα του μακελειού (την ευθύνη του οποίου ανέλαβε o ISIS), είναι η Κρίσι Άρτσιμπαλντ. Πρόκειται για μία 30χρονη Καναδή, με καταγωγή από τα Κάσλγκαρ της Βρετανικής Κολομβίας, η οποία εργαζόταν σε ξενώνα αστέγων έως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι δίπλα στον αρραβωνιαστικό της. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν μερικούς μήνες και είχαν μετακομίσει στη Χάγη όπου εργαζόταν ο σύντροφος της Κρίσι, Τάιλερ Φέργκιουσον. Στο Λονδίνο βρέθηκαν λόγω της δουλειάς του Τάιλερ ο οποίος μετά το θάνατο της αγαπημένης του είναι σε κατάσταση σοκ. H Κρίσι πέθανε στα χέρια του.

Ο ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΚ ΜΙΟΥΛΑΝ

Ο 32χρονος Τζέιμς είναι το δεύτερο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Με δάκρυα στα μάτια, η αδερφή του έκανε μια συγκλονιστική δήλωση, λέγοντας πως όλα δείχνουν πως ο αδερφός της δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή:

«Το πρωί λάβαμε νέα από την αστυνομία, η οποία μας είπε πως η τραπεζική κάρτα του αδερφού μου βρέθηκε πάνω σε ένα από τα θύματα. Προς το παρόν δεν μπορούν να τον ταυτοποιήσουν όμως, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει γίνει ακόμα».

Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡ

Όπως μεταδίδει η evening standard, ένα ακόμα θύμα της σφαγής είναι και ο 27χρονος Aλεξάντρ από την Γαλλία. Ο νεαρός πιστεύεται πως σκοτώθηκε στο εστιατόριο Boro Bistro, όπου εργαζόταν.

Ο 27χρονος καταγόταν από το Saint-Malo της βορειοδυτικής Γαλλίας, και ζούσε στο Λονδίνο τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Η 28ΧΡΟΝΗ ΚΡΙΣΤΙ ΜΠΟΝΤΕΝ

Νεκρή πιστεύεται πως είναι και η 28χρονη Κρίστι Μπόντεν από την Αυστραλία. Η νεαρή κοπέλα εργαζόταν στο Λονδίνο ως νοσοκομόμα, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν σκοτώθηκε στη Γέφυρα του Λονδίνου ή στο Μπόροου Μάρκετ.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως έχασε την ζωή της όταν έτρεξε να βοηθήσει ένα άλλο τραυματισμένο άτομο μετά την επίθεση.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ

Ο Σεμπαστιέν Μπελανζέρ έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της επίθεσης. Η κοπέλα του, τον ψάχνει απεγνωσμένα μέσω Facebook και δηλώνει πως «ο φίλος μου αγνοείται. Δεν έχω νέα του!»

Ο 36χρονος εργαζόταν ως σεφ στο εστιατόριο Coq d’ Argent και το βράδυ της επίθεσης είχε πάει στο Boro Bistro με δυο φίλους του για να δει τον αγώνα.

Ο ένας από τους φίλους του που ήταν «παρών» την ώρα της επίθεσης, περιέγραψε τι συνέβη:

«Έπρεπε να τρέξουμε. Ανάγκασα τον άλλο μας φίλο να αφήσει ένα κορίτσι στη ηλικία μας που πέθαινε. Σε αυτό το σημείο εξαφανίστηκε ο Σεμπαστιέν. Αρχίσαμε να τον φωνάζουμε αλλά δεν ήταν πουθενά».

Ο Χαβιέ Τόμας και η κοπέλα του Κριστίν Ντελακρός, πιστεύεται πως είναι επίσης μεταξύ των θυμάτων.

Και η καλλονή Σάρα Ζελενάκ δεν έχει δώσει σημεία ζωής μετά την επίθεση. Φίλοι και συγγενείς της, την ψάχνουν μέσω των social media, ενώ η νεαρή κοπέλα δεν σηκώνει τα τηλέφωνα.

Αγνοούμενος είναι και ο 39χρονος Ιγνάθι Ετσεβέρια. Την τελευταία φορά που τον είδαν ήταν το βράδυ της επίθεσης, ενώ υπερασπιζόταν κάποιον με το skate board του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top