Στη δημοσιότητα ΦΩΤΟ του 22χρονου μακελάρη του Μάντσεστερ! Την ώρα που κατευθυνόταν στον συναυλιακό χώρο

Εικάζεται από την αστυνομία ότι ο Αμπεντί έφτιαξε τη φονική βόμβα σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω Airbnb

Στη δημοσιότητα ΦΩΤΟ του 22χρονου μακελάρη του Μάντσεστερ! Την ώρα που κατευθυνόταν στον συναυλιακό χώρο

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία  τις πρώτες φωτογραφίες του μακελάρη του Μάντσεστερ, την ώρα που αυτός κατευθυνόταν προς το Manchester Arena με σκοπό να προκαλέσει… αιματοκύλισμα.

Το υλικό είναι από τις κάμερες ασφαλείας, που κατέγραψαν τις κινήσεις του 22χρονου Σαλμάν Αμπεντί. Σε αυτές, ο μακελάρης απεικονίζεται να φορά γυαλιά, μπουφάν, καπέλο, τζιν και αθλητικά παπούτσια, ενώ στην πλάτη του έχει σακίδιο, μάλλον με τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν προκύψει, οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο Αμπεντί επέστρεψε από τη Λιβύη στη Βρετανία στις 18 Μαΐου, τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση. Έως τώρα έχουν συλληφθεί 13 άτομα για την υπόθεση, ενώ 1.000 άνθρωποι εμπλέκονται στις έρευνες για το δίκτυο του Αμπεντί.

Σύμφωνα με τον Guardian, εικάζεται από την αστυνομία ότι 22χρονος μακελάρης έφτιαξε τη φονική βόμβα σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω Airbnb, στο κέντρο του Μάντσεστερ. Αυτό το διαμέρισμα είναι ανάμεσα στα 17 σημεία που έχουν γίνει έρευνες τις τελευταίες ημέρες. Από αυτά, στα 14 συνεχίζονταν οι έρευνες έως το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top