Δεν θα πιστεύετε την ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ απαίτηση της Πίπα Μίντλετον για τον γάμο της!

Έξαλλοι οι καλεσμένοι της

Δεν θα πιστεύετε την ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ απαίτηση της Πίπα Μίντλετ

Το ότι η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσας του Κέμπριτζ, Πίπα Μίντλετον, παντρεύεται τον τραπεζίτη Τζέιμς Μάθιους το ξέρατε.

Το ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία για το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της Βρετανίας το ξέρατε επίσης.

Αυτό που δεν ξέρατε, όμως, είναι ότι η μελλόνυμφη έχει τρελές απαιτήσεις για την ημέρα του γάμου της, που δεν έχουν τελειωμό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Πίπα απαίτησε από τους καλεσμένους της να έχουν μαζί τους…δεύτερο ρούχο, ώστε να μην φορούν το ίδιο σύνολο στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση.

Η είδηση, φυσικά, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χαρακτηρίσουν την Πίπα «γελοία» και «αλαζονική».

Μια συγγραφέας μόδας, μάλιστα, η Σιμόν Γκλαζέν, ρώτησε ειρωνικά: «Μήπως η Πίπα προτίθεται να προσφέρει στους καλεσμένους της προϋπολογισμό για το outfit τους; Αυτός είναι μόνος δίκαιος τρόπος για να γίνει αυτό που θέλει».

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το συνολικό κόστος του γάμου της Πίπα και του Τζέιμς υπολογίζεται στα 300.000 ευρώ. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 90.000 ευρώ για το κέτερινγκ, 21.000 ευρώ για ποτά, 9.000 ευρώ για φωτογράφο, 3.000 ευρώ για τούρτα (!!!), 22.500 ευρώ για βέρες και 75.000 ευρώ για τον χώρο της δεξίωσης (που θα γίνει στον κήπο του σπιτιού της).

Το νυφικό της υπολογίζεται στα 12.000 ευρώ, το πέπλο της στα 2.300 ευρώ και το φόρεμά της για τη δεξίωση στα 11.800 ευρώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top