Έγινε έξαλλος με την γυναίκα του και της γέμισε με μπετό το αυτοκίνητο!-VIDEO

Πώς ένας εξαγριωμένος σύζυγος στη Ρωσία εκδικήθηκε το έτερον ήμισυ

Μπορεί το video που θα παρακολουθήσετε να σας φαίνεται απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό, καθώς ένας άνδρας από την Ρωσία έγινε τόσο έξαλλος με την σύζυγό του, που της κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρωσία, έξω από ένα σούπερμαρκετ, όπου ένας εξαγριωμένος με το έτερον ήμισυ σύζυγος, αποφάσισε να «τιμωρήσει» την σύζυγό του με τον χειρότερο τρόπο, γεμίζοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου της με μπετόν.

Μπορεί να μην χρησιμοποίησε σωματική βία, ωστόσο της έκανε ζημιά χιλιάδων ευρώ, συν το ισχυρό σοκ που της προκάλεσε βλέποντας το αυτοκίντο της ολοσχερώς κατεστραμμένο.

Το video δημοσιεύτηκε στο You Tube και έχει γίνει viral, καθώς δείχνει βήμα βήμα την «διαδικασία», με τον έξαλλο σύζυγο να φέρνει την μπετονιέρα, και να κάνει το αυτοκίνητο… τσιμεντένιο!

Στην περιγραφή που υπάρχει κάτω από το video, σύμφωνα με την μετάφραση του google, η αιτία του περιστατικού περιγράφεται ως εξής:

«Στην Αγία Πετρούπολη, ένας άνδρας γέμισε με σκυρόδεμα την καμπίνα του αυτοκινήτου της συζύγου του, που αποφάσισε να αλλάζει το επώνυμό του για να κερδίσει 50 χιλιάδες ρούβλια ανά μετοχή του τοπικού σούπερ μάρκετ "Верный" [αλήθεια]. Η προσφορά για τα 50.000 ρούβλια ανά μετοχή δινόταν σε όποιον άλλαζε επίσημα το επώνυμό του σε κος «Αληθινός» και σε όποιαν σε κα «Αληθινή». Ο άνδρας, κρίνοντας από τα λόγια του, είχε την πρόθεση να χαρίσει ένα δώρο στη σύζυγό του, αλλά η ανεύθυνη στάση της με το όνομα τον εξόργισε. Οδήγησε το αυτοκίνητο στο κατάστημα και γέμισε το εσωτερικό του με σκυρόδεμα. Σημειώνεται, ότι το αυτοκίνητο σε αυτή ακριβώς την κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται εμπρός από το σούπερ μάρκετ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top