Ο χρόνος σταμάτησε στο Λονδίνο – Από τα φλας και τα χαμόγελα στο αίμα και τον φόβο

Βαριά τραυματισμένος ο δράστης , ερευνώνται τα κίνητρα του

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η  Νεφέλη Αγκυρίδου.

Η ανταποκρίτρια του Star στην βρετανική πρωτεύουσα αναφέρθηκε στον δράστη και τα κίνητρα του. «Ο δράστης φαίνεται πως είναι ένας μεσήλικας Ασιατικής καταγωγής. Τα κίνητρα του δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.  Πίσω από το χτύπημα του θα μπορούσε να είναι κάτι σχετικά με το Brexit, καθώς το ρατσιστικό αίσθημα στο Λονδίνο το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να αυξάνεται. Θα μπορούσε όμως να είναι και μια απλή τρομοκρατική επίθεση σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει», είπε αρχικά η Νεφέλη Αγκυρίδου.

«Τις τελευταίες ώρες μετά το χτύπημα το Λονδίνο μοιάζει άδειο. Η αστυνομία έχει κλείσει τους περισσότερους δρόμους αλλά και όσοι πεζοί είναι έξω φοβούνται πάρα πολύ να κυκλοφορήσουν, αποφεύγουν τους κεντρικούς δρόμους και προτιμούν τους περιφερειακούς»,πρόσθεσε η δημοσιογράφος, υπενθυμίζοντας ότι η γέφυρα του Westminster είναι ένα πολύ τουριστικό σημείο.

Όλοι πηγαίνουν για φωτογραφίες στο Big Ben και κανείς δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε τέτοια επίθεση εκεί

«Το Λονδίνο είναι μια πόλη γεμάτη κάμερες και μοιάζει πολύ ασφαλές», τόνισε η Νεφέλη Αγκυρίδου, εξηγώντας ότι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης έδρασε μόνος ή αν είχε συνεργούς

«Είναι βαριά τραυματισμένος ο δράστης, και δεν ξέρουμε αν θα υποκύψει στα τραύματα του πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να του πάρουν κατάθεση», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top