ΑΥΤΟΣ είναι ο άνδρας που σκόρπισε τον ΤΡΟΜΟ στο Λονδίνο-Είναι Ασιάτης, ηλικίας περίπου 40 ετών και κρατούσε μαχαίρι 8 ιντσών

Πυροβολήθηκε από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι ΠΡΩΤΕΣ φώτο του άνδρα που σκόρπισε τον τρόμο στο Λονδίνο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό στον περίβολο του βρετανικού κοινοβουλίου, και στη συνέχεια έπεσε τραυματισμένος από τα πυρά των αστυνομικών.

Στις φωτογραφίες, τον βλέπετε στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου της Βουλής, με τους τραυματιοφορείς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο.

Εδώ βλέπετε το μαχαίρι 8 ιντσών με το οποίο ο τρομοκράτης μαχαίρωσε τον αστυνομικό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τρομοκράτης έχει μεταφερθεί -με συνοδεία βαριά οπλισμένων αστυνομικών- στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την «Telepgraph», ο δράστης είναι «Ασιάτης, περίπου 40 ετών και κρατούσε ένα μαχαίρι 8 ιντσών.Έτρεξε μέσα στους διαδρόμους από την πύλη του Κοινοβουλίου, φορούσε ένα ελαφρύ μπουφάν και σκούρο παντελόνι με πουκάμισο. Η αστυνομία τον κυνήγησε, τον πυροβόλησε και έπεσε κάτω γεμάτος αίματα».

 

 

H ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ: Με ένα τζιπ 4Χ4 παρέσυρε πεζούς στη γέφυρα του Ουέστμινστερ, στη συνέχεια έπεσε πάνω στα κάγκελα της Βρετανικής Βουλής, βγήκε από το αυτοκίνητο και κραδαίνοντας μαχαίρι μπήκε μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου, όπου μαχαίρωσε τον αστυνομικό και στη συνέχεια έπεσε τραυματισμένος από τα πυρά των αστυνομικών.

Δύο οι δράστες  στο τζιπ;

Πιστεύεται ότι επέβαιναν στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Λονδίνο, ανέφερε δημοσιογράφος του BBC σε ανάρτησή του στο Twitter. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top