Λονδίνο: Τουλάχιστον 4 ΝΕΚΡΟΙ μετά την διπλή τρομοκρατική επίθεση- Πάνω από 20 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ-Άνθρωποι αιμορραγούν ακατάσχετα πεσμένοι στο δρόμο

Τρόμος και πανικός επικρατεί στο Λονδίνο μετά την διπλή τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Ουέστμινστερ και στη συνέχεια στον περίβολο του βρετανικού κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, 4 άνθρωποι πέθαναν από την διπλή τρομοκρατική ενέργεια, ανάμεσα τους και ο αστυνομικός τον οποίο μαχαίρωσε ο δράστης στον περίβολο της βρετανικής βουλής, ενώ πάνω από 20 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ήρωας-βουλευτής με αίματα στο πρόσωπο κάνει τεχνητή αναπνοή στον αστυνομικό που πέθανε-Ο εκπρόσωπος του βρετανικού κοινοβουλίου προσπάθησε να τον σώσει αλλά δεν τα κατάφερε-ΔΕΙΤΕ την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του

Μεταξύ των τραυματιών είναι και τρεις Γάλλοι μαθητές ηλικίας 15-16 ετών

Τρεις Γάλλοι μαθητές τραυματίστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι γαλλικές Αρχές..Πρόκειται για τρεις μαθητές ηλικίας 15-16 ετών από το Λύκειο Κονκαρνό της Βρετάνης, στη δυτική Γαλλία, σύμφωνα με μια πληροφορία της τοπικής εφημερίδας Le Telegramme. Τα παιδιά παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο ενώ περπατούσαν στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ. 

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ:

Τα δυο τρομοκρατικά περιστατικά έγιναν πολύ κοντά στο Βρετανικό κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, στον περίβολο του κτιρίου του βρετανικού κοινοβουλίου, αστυνομικός μαχαιρώθηκε από άγνωστο και στη συνέχεια φέρεται να πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από τα πυρά τους.

Παράλληλα, στη γέφυρα του Ουέστμινστερ, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ανθρώπους, πριν πέσει στα κάγκελα του παλατιού του Ουέστμινστερ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top