Times Βρετανίας: Αυτό το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για ΧΑΟΣ

Ο Ερντογάν θα γεμίσει με πρόσφυγες την ΕΕ;

Ερντογάν  ΕΕ

Οι απειλές και η στάση του Ρ.Τ.Ερντογάν προκαλούν μεγάλο προβληματισμό και ανησυχία στην ΕΕ. Ο τούρκος πρόεδρος, φτάνει στα άκρα την κατάσταση, όσο πλησιάζει η μέρα του δημοψηφίσματος στην χώρα του, προσπαθώντας να συσπειρώσει τους εθνικιστές.

Σήμερα, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου προειδοποίηση, απειλώντας –σαν τζιχανιστής-τους Ευρωπαίους πως δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια

«Η Τουρκία δεν είναι μια χωρά την οποία μπορείς να την πιέσεις, δεν μπορείς να παίξεις με την υπερηφάνεια της, ούτε να διώχνεις τους υπουργούς της και να σέρνεις τους πολίτες στους δρόμους. Αν συνεχίσετε έτσι, κανένας Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να περπατά στους δρόμους με ασφάλεια. Εάν ανοίξετε το δρόμο σε αυτά τα επικίνδυνα μονοπάτια τότε θα υποστείτε τη μεγαλύτερη ζημιά. Εμείς ως Τουρκία καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την δημοκρατία», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

«Απευθύνομαι στους Ευρωπαίους που μας κουνάνε το δάχτυλο. Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που παραγκωνίζεται. Αν βγουν μπροστά μας με μάσκες πλέον αποφασίσαμε να τους συμπεριφερθούμε ως κακοποιούς. Βγες σαν παλληκάρι και πες έχω θέμα με την Τουρκία, θέλω να διαμελιστεί, και να δουν όλοι ποιος είναι τι», πρόσθεσε ο τούρκος πρόεδρος, ο οποίος απειλεί κάθε τρεις και λίγο να τινάξει την συμφωνία για το προσφυγικό στον αέρα

«Αυτό το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για χάος». Αυτό γράφει στους Times της Βρετανίας ο Roger Boyes, λόγω των απειλών Ταγίπ Ερντογάν με πρόσφυγες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top