ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Ερντογάν-Παριστάνει τον ISIS και εξαπολύει απειλές: Κανένας Ευρωπαίος δε θα μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια!

ΔΕΙΤΕ τί ανέφερε σε ομιλία του στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα /Πρώτη ανάρτηση: 22-03-2017 14:55

Σε ένα παραλήρημα μίσους εκτοξεύοντας ευθεία απειλή προς όλες τις χώρες της Ευρώπης, προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα. 


Erdoğan Avrupa'yı Uyardı: Karşımıza Maskeyle... από haberler

«Η Τουρκία δεν είναι μια χωρά την οποία μπορείς να την πιέσεις, δεν μπορείς να παίξεις με την υπερηφάνεια της, ούτε να διώχνεις τους υπουργούς της και να σέρνεις τους πολίτες στους δρόμους. Αν συνεχίσετε έτσι, κανένας Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να περπατά στους δρόμους με ασφάλεια. Εάν ανοίξετε το δρόμο σε αυτά τα επικίνδυνα μονοπάτια τότε θα υποστείτε τη μεγαλύτερη ζημιά. Εμείς ως Τουρκία καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την δημοκρατία», υπογράμμισε.

«Απευθύνομαι στους Ευρωπαίους που μας κουνάνε το δάχτυλο. Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που παραγκωνίζεται. Αν βγουν μπροστά μας με μάσκες πλέον αποφασίσαμε να τους συμπεριφερθούμε ως κακοποιούς. Βγες σαν παλληκάρι και πες έχω θέμα με την Τουρκία, θέλω να διαμελιστεί, και να δουν όλοι ποιος είναι τι», πρόσθεσε.

Για τον Γερμανό δημοσιογράφο ο οποίος είναι στη φυλακή και το Βερολίνο ζητά να σταλεί στο Βερολίνο, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι και ο ίδιος ζήτησε να επιστραφούν στην Τουρκία 4500 μέλη του ΡΚΚ αλλά η Γερμανία του απαντά ότι η υπόθεσή είναι στο δικαστήριο. «Τότε αφήστε να κοιτάξει και εμάς το δικαστήριο. Κι εμάς για την υπόθεσή του (εννοεί του Γερμανού δημοσιογράφου) αποφασίζει το δικαστήριο. Επειδή και σε μας το δικαστήριο είναι ανεξάρτητο, δεν μπορούμε να ανακατευόμαστε», είπε.

 

Της Άννας Ανδρέου, ανταποκρίτριας του STAR στην Κωνσταντινούπολη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top