ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρό video: Βασάνισαν και δολοφόνησαν άγρια μια transgender στη Βραζιλία

Οργή και αποτροπιασμός στη χώρα από τις σοκαριστικές εικόνες

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ένα πολύ σκληρό video που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία της Βραζιλίας, απεικονίζοντας τον βάρβαρο τρόπο με τον οποίο βρήκε τραγικό θάνατο μια transgender.

Το θύμα, η 42χρονη Dandara dos Santos,  δολοφονήθηκε στη Fortaleza στις 15 Φεβρουαρίου. Ωστόσο το video που δημοσιεύτηκε τώρα από την βραζιλιάνικη αστυνομία, είχε ως αποτέλεσμα το θέμα να πάρει διεθνείς διαστάσεις,τεκμηριώνοντας στην ουσία και την βαρβαρότητα της δολοφονίας.

(Η Francisca Ferreira de Vasconcelos με τη φωτογραφία της δολοφονημένης κόρης της Dandara dos Santos)

Όπως θα δείτε και στις πρωτοφανούς αγριότητας εικόνες (αν αντέξετε), η 42χρονη transgender ξυλοκοπήθηκε άγρια, βασανίστηκε, πυροβολήθηκε και στη συνέχεια δέχτηκε στο κεφάλι μια μεγάλη πέτρα.

Ο θάνατος της έχει προκαλέσει σοκ τόσο στην Βραζιλία όσο και στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Το φρικιαστικό βίντεο δείχνει την dos Santos πεσμένη στο έδαφος, να αιμορραγεί και να δέχεται κλωτσιές στο πρόσωπο. Στη συνέχεια δέχεται χτυπήματα με ξύλο. Σύμφωνα με τις αρχές την πυροβόλησαν δύο φορές στο πρόσωπο και στη συνέχεια τη σκότωσαν με βάναυσα χτυπήματα.

Η αστυνομία στη Βραζιλία συνέλαβε τρεις έφηβους και δύο ενήλικες άνδρες σε σχέση με το βασανισμό και τη δολοφονία. Αξιωματικός, δήλωσε ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε βοήθησε ώστε η αστυνομία να εντοπίσει τους υπόπτους, αλλά ότι εξακολουθούν να ψάχνουν για και για άλλους εμπλεκόμενους.  

Να σημειώσουμε, ότι η περιοχή Bom Jardim της Φορταλέζα, όπου διεπράχθη το έγκλημα, είναι μια γειτονιά με κάτοικους χαμηλών εισοδημάτων και ορισμένοι από τους υπόπτους που έχουν συλληφθεί είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε εμπόριο ναρκωτικών και άλλα εγκλήματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top